KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEONARDO_BONUCCI"
"A Juve fő fegyverét Llorentének hívják" 2013. november 28. 15:35 Bár a Juventus Arturo Vidal mesterhármasával nyert a Bajnokok Ligája ötödik csoportkörében 3-1-re a dán Köbenhavn ellen, az olasz bajnoki címvédő válogatott védője, Leonardo Bonucci szerint a csapat fő fegyvere Fernando Llorente, a nyáron az Athletic Bilbaótól érkezett csatár.
 
A Juve-védő elismeri, óriásit hibázott 2013. október 3. 15:41 Leonardo Bonucci, a Juventus olasz válogatott védője saját bevallása szerint is óriási hibát követett el a szerdai, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-találkozó első góljánál. Didier Drogba góllal köszönte meg a hazaadásból lett ajándékot, a török csapat pedig végül 2-2-re "hozta" a meccset.
 
Fegyveres rablót futamított meg Bonucci 2012. október 20. 20:58 Fegyveres rabló támadt Leonardo Bonuccira a napokban, egy torinói autókereskedésben - írja a La Gazzetta dello Sport.
 
Bonuccit felmenthetik - Conte: 10 hónap? 2012. augusztus 8. 09:38 Felmentést kaphat a fogadási botrányban a Juventus két játékosa, Leonardo Bonucci és Simone Pepe, a vezetőedző, Antonio Conte viszont 10 hónapos eltiltással sújthatják - írja a La Gazzetta dello Sport szerdai számában.
 
Akár három évet is kaphat Bonucci 2012. július 28. 19:37 Az Olasz Labdarúgó-szövetség meghallgatásai csak augusztus elején kezdődnek Calcioscomesse ügyben, de az futballsajtó máris arról spekulál, milyen súlyos büntetést kaphatnak az érintettek. A Juve felkészül a legrosszabbra.
 
Conte kis bajban, Bonucci nagy bajban 2012. július 26. 12:13 Antonio Conte és Simone Pepe szankcióra, Leonardo Bonucci eltiltásra számíthat a FIGC Fegyelmi Bizottságától, miután a cremonai ügyészség átadta az ügyet a szövetségnek. Augusztus másodikán kezdődnek a meghallgatások.
 
Kihallgatták Bonucciékat 2012. július 17. 15:24 Hétfőn újabb három futballistát, Andrea Ranocchiát, Domenico Criscitót és a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon szerepelt Leonardo Bonuccit is kihallgatta az olaszországi bundabotrányban vizsgálódó ügyészség.
 
Bonucci ellen vallottak a bundaügyben 2012. június 2. 17:32 Leonardo Bonucci nyakig ül a pácban: egykori baris csapattársa, Andrea Masiello eskü alatt vallotta, a védőt is beavatták az Udinese elleni mérkőzés manipulálásába két évvel ezelőtt.
 
Conte tagadja a bundavádakat 2012. május 28. 21:42 Antonio Conte határozottan tagadja, hogy ő vagy korábbi játékosai bundáztak volna. A szakember kitart amellett, hogy a Siena tiszta eszközökkel jutott fel az élvonalba, jelenlegi klubja, a Juventus pedig támogatásáról biztosította őt és a szintén besározott Leonardo Bonuccit.
 
Juve-védőt igazolna a Zenit 2011. július 31. 11:27 Domenico Criscito után ismét az olasz labdarúgó-válogatott védősorából erősítene Huszti Szabolcs klubja, a Zenit! Milánói lapértesülés szerint a szentpéterváriak ezúttal a Juventusszal kötnének üzletet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu