KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCO_STORARI"
Hivatalos: Storari a Juventusé 2010. június 23. 17:44 Hivatlos megerősítést nyert, hogy Marco Storari három éves szerződést kötött a Juventus labdarúgócsapatával. A 33 éves kapus 4,5 millió euróért került az AC Milantól a torinói együtteshez.
 
Játékosinvázió a Juventusba! 2010. június 18. 17:57 Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.
 
Kapust vett a Juve a Milantól 2010. június 18. 16:12 Bár a hivatalos bejelentésre még várni kell, immáron biztosra vehetjük, hogy Marco Storari a következő szezontól a Juventus csapatát erősíti. A 33 éves kapus az első számú hálóőr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél.
 
A Sampban folytatja a Milan kapusa 2010. január 15. 13:10 Marco Storari kölcsönben a Sampdoriában folytatja a pályafutását - minderről a genovai klub hivatalos honlapja számolt be elsőként.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu