KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MILOSZ_KRASZICS"
Kraszics egy lépésre a Zenittől 2012. február 16. 15:38 Luciano Spalletti, a BL-résztvevő Zenit vezetőedzője megerősítette, hogy Milosz Kraszics, a Juve szerb válogatott szélsője közel áll ahhoz, hogy Szentpétervárra igazoljon.
 
Kraszics marad Torinóban 2011. május 20. 13:47 Nem jelent majd gondot Milos Kraszics számára, hogy az új edzővel, Antonio Contéval dolgozzon együtt, így szinte biztosan marad a Juvéban a szerb szélső. Mindezt a futballista ügynöke jelentette be.
 
Juve: videó alapján tiltják el a zsenit? 2010. október 25. 18:35 Az olasz állami hírügynökség szerint két mérkőzésre szóló eltiltás vár Milos Kraszicsra, a Juventus futballistájára. Az ANSA úgy tudja, két találkozón nem léphet pályára a szerb klasszis, aki megtévesztette a játékvezetőt Bolognában.
 
Iniesta, Kraszics: minden megváltozik 2010. szeptember 21. 11:47 Apai örömök elé néz Andrés Iniesta, az FC Barcelona spanyol világbajnok középpályása. Milosz Kraszicsnak, a szerb válogatott szélsőjének már gratulált a Juventus honlapján, kislánya született!
 
"Csodás győzelmet arattunk Udinében!" 2010. szeptember 20. 11:17 Igen, erre a Juventusra még Michel Platini, a klub ikonja is csak csettintene. Az Öreg Hölgy hosszú és kínkeserves utat bejárva jutott el Udinébe, ahol vasárnap valóságos mészárlást rendezett. A Serie A 3. fordulójában 4-0-val hagyta helyben az Udinesét, például Milos Kraszics, a Zebrák egyik új szerzeményének legnagyobb örömére.
 
Bemutatták az új Nedvedet! 2010. augusztus 21. 13:10 A Juventus büszkén hirdeti hivatalos honlapján, hogy négy esztendőre, 15 millió euróért leigazolta a CSZKA Moszkva szerb szélsőjét, a Pavel Nedved méltó utódjának tartott Milosz Kraszicsot.
 
Juventus: eldőlt, jön az új Nedved 2010. augusztus 20. 15:25 Újabb kiváló futballistával bővült a Juventus kerete: a CSZKA Moszkva ugyanis hosszú tárgyalássorozat után megegyezett a torinói klubbal. Az orosz csapat hivatalos honlapján búcsúztatta az új Nedvedként ünnepelt Milos Kraszicsot.
 
Juventus: megvan Kraszics! 2010. augusztus 19. 15:11 Eljero Elia elérhetetlen a Juventus számára, amely így gyorsan lezárta a Kraszics-ügyet, 15 millióért igazol a Zberákhoz a szerb szélső, az új Nedved. Hamarosan bejelenti a torinói klub a legfrissebb igazolást - egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint.
 
Huzavona a szerb karmesterért 2010. június 29. 21:05 Olasz sajtóhírek szerint a CSZK Moszkva nem hajlandó lejjebb vinni a Milos Kraszicsért kért árat. Kraszics ugyanakkor nem tesz le arról, hogy a Juventushoz szerződjön.
 
Játékosinvázió a Juventusba! 2010. június 18. 17:57 Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu