KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JORGE MARTINEZ"
Sokkoló hírek a Juve háza tájáról 2010. október 31. 21:05 Sokba került a Milan elleni idegenbeli siker a Juventus labdarúgócsapatának. De Ceglie és Martínez is hónapokra a partvonalon kívülre szorul.
 
Olasz válogatott védőt igazolt a Juve 2010. július 1. 15:57 A Juventus FC hivatalos honlapján bejelentette Leonardo Bonucci szerződtetését. A klub bejelentése szerint 15,5 millió euróért szerezte meg az olasz válogatott játékost a Bari csapatától.
 
Játékosinvázió a Juventusba! 2010. június 18. 17:57 Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.
 
„Talmácsi alaptalanul vádaskodik” 2009. május 15. 11:56 Visszautasítja a Talmácsi Gábor, és menedzsere, Stefano Favaro által megfogalmazott vádakat a magyar pilóta csapata, a Balatonring Team. Az istálló szerint teljes mértékben alaptalan a csütörtökön világot látott híresztelés, miszerint szerződésszegés történt a két fél között. A csapat emellett közleményében hangsúlyozta, hogy nagyon meglepte őket a kialakult helyzet. Arra, hogy milyen váratlanul érte őket Talma kiszállása, az a bizonyíték, hogy a magyar istálló teljes személyzetét és infrastruktúráját a Le Mans-i versenypályára szállították.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu