Edzőkeringő, Klinsmann a Hoffenheimnél?

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 4. 11:29
Nem akármilyen edzőkeringőről pletykálnak mostanában Németországban, eszerint a bajnokesélyes Wolfsburg kispadjára, Felix Magath helyére Ralf Rangnick, a Hoffenheim mestere érkezhet, míg tőle a Bayerntől a múlt héten távozó Jürgen Klinsmann vehetné át a stafétát. A lavina akkor indulhatna el, ha Magath valóban elfogadja a Schalke ajánlatát a vezetőedzői és menedzseri posztra.


Hatalmas port kavart fel a német sajtóban, hogy a bajnoki címre hajtó Wolfsburg edzőjét, Felix Magathot a Schalke 04 szeretné kispadjára ülteti, egyben a menedzseri posztot is felajánlanák neki a gelsenkircheniek.

Eseltelegesen megüresedő helyén Ralf Rangnick kaphatna munkát, aki kész csapatot vehetne át és vélhetően a Bajnokok Ligájában is bizonyíthatna. Tizenegy nyeretlen mérkőzés után ugyanis kezd megrendülni a bizalom a korábbi stuttgarti edzőben a Hoffenheimnél, aki az átigazolási politikában sem tudta érvényre juttatni elképzeléseit.

A kör Jürgen Klinsmann-nal zárul be, őt hozták szóba legújabban a hoffenheimiekkel. Innovatív munkamódszereit szívesen fogadnák a baden-württembergiek, és egy türelmesebb vezetőség szárnyai alatt jóval több ideje lenne felépíteni álmai csapatát.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu