KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JÜRGEN_KLINSMANN"
Kilnsmann hosszabbított 2013. december 12. 20:07 Négy évvel meghosszabbították Jürgen Klinsmann szerződését, így a német szakember 2018-ig irányítja az Egyesült Államok válogatottját.
 
Klinsmann megcsinálta, viszlát Mexikó? 2013. szeptember 11. 15:14 Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának győzelmi sorozata a hétvégén véget ért, de ez már senkit sem érdekel, a Team USA ugyanis kedden, Mexikó ellen javítani tudott, ezzel kvalifikálta magát a világbajnokságra, amelynek 1990 óta folyamatosan résztvevője. Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány úgy érzi, beérni látszik a közös munka gyümölcse, és új szintre emelheti az amerikai válogatottat.
 
A 97. percben nyert Klinsmann csapata 2012. január 22. 16:09 A Jürgen Klinsmann irányította amerikai labdarúgó-válogatott Ricardo Clark fejesgóljával 1-0-ra nyert a vendég venezuelai csapat ellen barátságos mérkőzésen az Arizona állambeli Glendale-ben. A győztes találat szerzője féléve nem játszott a nemzeti csapatban, és a csak a 86. percben állt be a mérkőzésen. Ezzel 3-4-1-re módosult a korábbi német szövetségi kapitány mérlege a tengerentúlon.
 
„A Tottenham megnyerheti a PL-t” 2012. január 3. 18:07 A Tottenham Hotspur eséllyel pályázik arra, hogy megnyerje a Premier League-et – véli a csapat korábbi klasszisa, Jürgen Klinsmann. A jelenlegi amerikai kapitány az állandóságban látja a Spurs sikereinek titkát.
 
"Egyelőre nem térek haza Németországba" 2011. december 13. 11:57 Az Egyesült Államok futballválogtottja élére nyáron kinevezett Jürgen Klinsmann nem tervezi, hogy ismét munkát vállaljon szülőhazájában. Most még nem.
 
Először nyert Klinsmann csapata 2011. október 9. 14:28 Jürgen Klinsmann július 29-i kinevezése óta először nyert az Egyesült Államok futballválogatottja.
 
Jürgen Klinsmann az új kapitány 2011. július 29. 19:01 Jürgen Klinsmannt nevezték ki az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, jelentette be a helyi szövetség.
 
Klinsmann nem lesz amerikai kapitány 2010. szeptember 21. 19:36 Nem lesz az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya Jürgen Klinsmann.
 
„A németek megnyerhetik a vb-t!" 2010. március 9. 11:38 Bár a spanyolokat tartja a legnagyobb favoritnak, akár a németek is megnyerhetik a világbajnokságot Jürgen Klinsmann szerint. A korábbi kiváló futballista úgy véli, Joachim Löwnek a dél-afrikai tornát követően is maradnia kéne a válogatott élén.
 
Jürgen Klinsmann teljesen kibukott! 2009. május 19. 17:17 Jürgen Klinsmann megtörte a csendet. Egy körrel a vége előtt a Bundesliga második helyén álló Bayer München nemrégiben rúgta ki szőke edzőjét, mert a csapat nem úgy teljesített, ahogy az elvárható lett volna. Az egykori világbajnok most kijelentette: borzasztóan szomorú, mert szerinte vele biztosan megnyerték volna a bajorok a salátástálat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu