„A Tottenham megnyerheti a PL-t”

Létrehozva: 2012. január 3. 18:07
A Tottenham Hotspur eséllyel pályázik arra, hogy megnyerje a Premier League-et – véli a csapat korábbi klasszisa, Jürgen Klinsmann. A jelenlegi amerikai kapitány az állandóságban látja a Spurs sikereinek titkát.


 

A Tottenham egy mérkőzéssel kevesebbet játszva csak hat ponttal marad el a manchesteri Citytől és Unitedtől, amit akár be is hozhat Jürgen Klinsmann szerint.

„(A Spurs) olyan klub, amely megérdemli, hogy az első négyben legyen. Kis szerencsével ennél többre is viheti” – nyilatkozta a Reuters hírügynökségnek.

„A keret elég erős, hogy versenyképes legyen a Bajnokok Ligájában. Ez egy folyamat eredménye. Tudták, hogy eljöhet az ő idejük, türelmesek voltak Harry Redknapp-pel. Együtt felépítették, és működik.”

„Öröm nézni őket, nagyon szórakoztató csapat, de a Tottenham mindig is látványos focit játszott. A szurkolók maximálisan mögötte állnak, nemcsak hogy rendre 36 ezer ember megy ki a stadionba, hanem valamennyien énekelnek is. Elképesztő a miliő.”

Klinsmann két ízben is erősítette a Sarkantyúsokat, 1994-95-ben és 1997-98-ban is magára öltötte az észak-londoniak dresszét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu