Jürgen Klinsmann teljesen kibukott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 19. 17:17
Jürgen Klinsmann megtörte a csendet. Egy körrel a vége előtt a Bundesliga második helyén álló Bayer München nemrégiben rúgta ki szőke edzőjét, mert a csapat nem úgy teljesített, ahogy az elvárható lett volna. Az egykori világbajnok most kijelentette: borzasztóan szomorú, mert szerinte vele biztosan megnyerték volna a bajorok a salátástálat.


A Wolfsburg egy fordulóval a német labdarúgó-bajnokság befejezése előtt két egységgel vezet a címvédő Bayern München előtt. Ez persze még nem jelenti azt, hogy meg is nyerte a versenyfutást, ám a zöldek jelenlegi formáját elnézve, kisebb csoda lenne, ha nem így történne.

 

A bajoroktól nem olyan régen menesztett Jürgen Klinsmann azonban nem bírta tovább és kifakadt. A szakvezető arról beszélt, hogy hiba volt őt idő előtt meneszteni, mert irányításával biztosan révbe ért volna a müncheni csodacsapat. Így viszont...

 

„Nagyon lesújt a tény, hogy nem fejezhettem be azt, amit elkezdtem - búslakodott Klinsmann. - Talán ez a legrosszabb. No, meg a tudat, hogy velem másképp lett volna megírva a forgatókönyv. Tudom, érzem, biztosan sikerült volna újra elsőként végeznünk a Bundesligában, s bár még nincs vége, de az irányítás már nem a Bayern kezében van. Azért rúgtak ki, azért dobáltak meg sárral, amiről nem is tehettem. Szomorú ez az egész.”

 

Klinsmanntól április végén vált meg a megaklub, helyére a szezon végéig Jupp Heynckest nevezték ki. A következő évadtól viszont az AZ Alkmaarral holland bajnokságot nyert edzőguru, Louis van Gaal kerül majd a kispadra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu