KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SCHALKE"
Neuer lenullázta a korábbi csapatát! 2011. szeptember 18. 19:21 Manuel Neuer a Bayern kapusaként hazatér oda, ahol 2006 és 2011 között szerepelt, majd boldogan távozhatott Gelsenkirchenből, miután a rekordbajnok simán legyőzte korábbi csapatát, a Schalkét, és még csak gólt sem kapott. A bajorok 2-0-val hozták le a Bundesliga 6. fordulójának csúcsmeccsét, de akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. Különösen a második félidőben remekeltek.
 
Szombaton El Clásico és City-MU! - blog 2011. április 16. 17:11 Pénteken pihent egyet, de szombatra visszatért közénk bloggerünk, aki szombatra öt darab szimpla tippel lepett meg bennünket. Olasz, német, angol és spanyol meccsekről van szó, jó hír, hogy ezek között találjuk a 18.15-kor startoló Manchester City-Manchester United FA-kupa-derbit, valamint a 22 órakor kezdődő El Clásicót is. Micsoda napnak nézünk elébe!
 
Nyolcban a Schalke, szia, Valencia! 2011. március 9. 22:38 VIDEÓK! Biztosan lesz német negyeddöntős a Bajnokok Ligájában, miután a Schalke hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Valenciát és 4-2-vel összesítésben is felülmúlta a kétszeres BL-ezüstérmest. Még legalább két meccset játszhat Raúl a kedvenc sorozatában! A Királykékek nyerőembere Farfán volt, aki az első félidő végén szabadrúgásból, a 94. percben pazar emelésből vette be az elég gyenge napot kifogó Guaita kapuját.
 
Edzőkeringő, Klinsmann a Hoffenheimnél? 2009. május 4. 11:29 Nem akármilyen edzőkeringőről pletykálnak mostanában Németországban, eszerint a bajnokesélyes Wolfsburg kispadjára, Felix Magath helyére Ralf Rangnick, a Hoffenheim mestere érkezhet, míg tőle a Bayerntől a múlt héten távozó Jürgen Klinsmann vehetné át a stafétát. A lavina akkor indulhatna el, ha Magath valóban elfogadja a Schalke ajánlatát a vezetőedzői és menedzseri posztra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu