KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FELIX_MAGATH"
Moszkvába vihetik a kemény német edzőt 2011. április 28. 13:36 Német lapértesülés szerint idén nyáron elhagyhatja Felix Magath a két évvel ezelőtti aranyérmes, ezúttal viszont a bennmaradásért küzdő VfL Wolfsburgot. A kiváló taktikust Oroszországba csábítják.
 
Magath bosszút állhat a Schalkén! 2011. március 18. 14:23 A Wolfsburg labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be a hírt, miszerint sikerült megállapodnia korábbi sikeredzőjével, Felix Magath-tal. Az edzőt hét közben küldték el a Schalkétól, három hét múlva bosszút állhat a Királykékeken a Veltins Arenában.
 
Raúl 2014-ig hosszabbíthat a Schalkénál 2011. március 17. 13:33 A Schalke elégedett Raúl González teljesítményével, olyannyira, hogy az AS információ szerint 2014-ig szeretnék meghosszabbítani a futballista jövő nyáron lejáró szerződését.
 
A Schalke kirúgta Felix Magathot 2011. március 16. 11:37 A Schalke felügyelőbizottsága szerdai reggeli rendkívüli ülésén menesztette Felix Magath vezetőedzőt. A döntés úgy hírlik az eredmények ellenére nem véletlen, a szakember többször túllépte hatáskörét, és pereskedés veszi kezdetét. Utódjának személye egyelőre ismeretlen.
 
Eb-győztes edzője lehet a Schalkénak 2011. március 15. 12:24 Már csak órái vannak hátra Felix Magathnak a BL-negyeddöntős Schalke labdarúgócsapatánál, a hírek szerint Otto Rehhagel veheti át tőle a karmesteri pálcát.
 
A nyáron elküldik a Schalke edzőjét 2011. március 9. 15:27 Idő előtt, már a szezon végén távozik a Schalke 04 labdarúgócsapatától a vezetőedző Felix Magath - értesült a Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). A korábban a Bayernnel és a Wolfsburggal is bajnok tréner 2009 nyara óta irányítja a gelsenkirchenieket.
 
Schalke-edzőt szerződtetne Bodnár klubja 2011. február 23. 16:32 Osztrák médiaértesülés szerint Salzburg nyújthat „mentsvárat” a Schalke 04 sokat bírált edzőjének, Felix Magathnak.
 
Raúl a BL-ben tér vissza Spanyolországba 2011. február 14. 17:33 VIDEÓ! Először lép pályára tétmérkőzésen Spanyolországban Raúl González, mióta a nyáron váratlanul elhagyta a Real Madridot. A Bundesligában 11 gólnál járó csatár a Schalke színeiben Valenciába látogat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Unay Emery nem véletlenül tőle tart legjobban, de Klaas-Jan Huntelaar nevét is emlegette. A spanyoloknak ezért sok félnivalójuk nincs, a Mestallában 17 meccsen csak 2-szer kaptak ki!
 
„Ez a Schalke a Bundesligához is kevés" 2010. november 28. 11:44 VIDEÓ! Kemény kritikával illette csapatát Felix Magath, miután a Schalke 04 szombaton beleszaladt a késbe és 5-0-s verést kapott a Kaiserslautern otthonában a Bundesliga 14. fordulójában. A szakember kifogásolta játékosai hozzáállását, bocsánatot kért a szurkolóktól és kijelentette, ez a játék az élvonalban maradáshoz is kevés a királykékeknek.
 
Áll a bál Huntelaar kezezős gólja után 2010. november 14. 13:16 VIDEÓ! Klaas-Jan Huntelaar kései egyenlítést érő gólja a vasárnapi slágertéma Németországban. A holland a korábban 2-0-ra vezető Wolfburg ellen egyenlített a 75. percben, mégpedig úgy, hogy egyértelműen látszott, közvetlenül előtte kézzel ért a labdába. A Farkasok trénere, Steve McClaren forrong, a Schalke edzője, Felix Magath nem lát kivetnivalót a találatban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu