KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RALF_RANGNICK"
Kiégett, ezért mondott le a Schalke-edző 2011. szeptember 28. 12:23 Népbetegséggé vált Németországban a burnout szindróma egy szerdán nyilvánosságra hozott jelentés szerint, a napokban nagy megdöbbenésre a labdarúgó bajnokság első osztályában szereplő Schalke 04 csapatának rendkívül népszerű vezetőedzője mondott le azonnali hatállyal tisztségéről, mert kiégett.
 
Lemondott a BL-elődöntős vezetőedzője 2011. szeptember 22. 11:40 Nehéz döntést kellett meghoznia Ralf Rangnicknak, aki végül úgy határozott, elhagyja a tavasszal BL-elődöntős Schalke 04-et! A kiváló edző egészségi okok miatt mondott le, ezt a klub elfogadta.
 
Igazolt és edzőt buktatott a Bayern 2011. január 1. 19:29 Közös megegyezéssel távozik posztjáról a Hoffenheim sikeredzője, Ralf Rangnick - tudta meg a Bild am Sonntag. Az értesülés szerint a 23 éves brazil védekező középpályás Luiz Gustavo Bayernhez igazolása állhat a háttérben.
 
Edzőkeringő, Klinsmann a Hoffenheimnél? 2009. május 4. 11:29 Nem akármilyen edzőkeringőről pletykálnak mostanában Németországban, eszerint a bajnokesélyes Wolfsburg kispadjára, Felix Magath helyére Ralf Rangnick, a Hoffenheim mestere érkezhet, míg tőle a Bayerntől a múlt héten távozó Jürgen Klinsmann vehetné át a stafétát. A lavina akkor indulhatna el, ha Magath valóban elfogadja a Schalke ajánlatát a vezetőedzői és menedzseri posztra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu