Lemondott a BL-elődöntős vezetőedzője

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 22. 11:40
Nehéz döntést kellett meghoznia Ralf Rangnicknak, aki végül úgy határozott, elhagyja a tavasszal BL-elődöntős Schalke 04-et! A kiváló edző egészségi okok miatt mondott le, ezt a klub elfogadta.


 

A szakember márciusban váltotta Felix Magathot, az együttest pedig a tavalyi Bajnokok Ligája-győztes Internazionale ellen kettős győzelemhez segítette. A négy között aztán a Manchester United túlságosan nagy falatnak bizonyult. A Német Kupában azonban legyőzhetetlennek bizonyult az együttes.

„A ma reggeli megbeszélésünk után lemondott. Most még nem egészen egyértelmű, mennyi ideig lesz távol, visszatér-e egyáltalán a Schalkéhoz” – jelentette ki a klub egyik vezető tisztségviselője.

A csapat jelenleg 9. helyen áll a Bundesligában.

„Hosszú és alapos mérlegelés után éreztem azt, hogy most szünetre van szükségem. Nagyon kemény döntés volt, de a jelenlegi energiaszintem nem elég ahhoz, hogy sikeres legyek és tovább fejlődjön az együttes” – jelentette ki az 53 éves Rangnick.

A kispadra ideiglenesen Seppo Eickorn ül le.

„Tiszteletet érdemel Ralf döntése. Hisszük, hogy az egészsége sokkal fontosabb, mint a csapat célkitűzései és feladatai” – mondta Horst Heldt sportigazgató.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu