Igazolt és edzőt buktatott a Bayern

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 1. 19:29
Közös megegyezéssel távozik posztjáról a Hoffenheim sikeredzője, Ralf Rangnick - tudta meg a Bild am Sonntag. Az értesülés szerint a 23 éves brazil védekező középpályás Luiz Gustavo Bayernhez igazolása állhat a háttérben.


Egyik pillanatról a másikra felbontották a Hoffenheim-edző Ralf Rangnick 2012-ig szóló szerződését, aki 2006 nyara óta edzősködött Dietmar Hopp klubjánál. Két év alatt a harmadosztályból (Reginalliga Süd) egészen az élvonalba kormányozta a csapatot, amellyel 2008 végén őszi bajnok is lett.

Sajtóhírek szerint a kulcsember Luiz Gustavo eligazolása miatt dobta be a törülközőt Rangnick. Az 52 éves edző állítólag már ezt megelőzően is többször összekülönbözött az osztrák milliárdos tulajdonossal az átigazolási politikát illetően.

A Bayern szombaton délután jelentette be, hogy leigazolta a Hoffenheim sokoldalú játékosát, aki fedezetként és szélsőhátvédként is megállja a helyét. Gustavo vasárnap írja alá szerződését és kedden már utazhat is új klubtársaival a katari edzőtáborba. A pletykák szerint 15 millió eurót fizetnek játékjogáért a bajorok, az üzletben Alaba féléves kölcsönszerződése is benne foglaltatik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu