KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUIZ_GUSTAVO"
Luiz Gustavo a Wolfsburgé - hivatalos 2013. augusztus 16. 11:25 Eligazol, de - ahogy azt már a Die Welt a napokban megszellőztette - marad a Bundesligában a Bayern München brazil válogatott, BL-győztes védekező középpályása; Luiz Gustavo.
 
Luiz Gustavo már a Wolfsburgé - sajtóhír 2013. augusztus 14. 18:31 A Die Welt című, tekintélyes német napilap bombahírként közölte az elmúlt percekben, hogy a brazil válogatott középpályás LUIZ GUSTAVO a Bayern Münchentől a Wolfsburg együtteséhez igazol. Pep Guardiola első kockázatos döntése a Bayernnél.
 
Exkluzív: nincs Arsenal-Bayern egyezség 2013. augusztus 11. 15:37 A SportHirado.hu kérdésére Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke egyértelműen cáfolta azt a szombati sajtóhírt, miszerint megegyeztek az Arsenallal Luiz Gustavo eladásáról.
 
Vége Luiz Gustavo évének 2012. november 20. 20:28 Az év végéig már nem számolhat Luiz Gustavóval a Bayern München, a 25 éves brazil védekező középpályás hétfőn ágyékműtéten esett át - közölte a klub hivatalos honlapja.
 
Három kieső a braziloknál 2011. november 7. 20:57 Ahogy azt várni lehetett, a Real Madrid két játékosa, Kaká és Marcelo sem tud résztvenni a brazil labdarúgó-válogatott soron következő két barátságos mérkőzésén.
 
Igazolt és edzőt buktatott a Bayern 2011. január 1. 19:29 Közös megegyezéssel távozik posztjáról a Hoffenheim sikeredzője, Ralf Rangnick - tudta meg a Bild am Sonntag. Az értesülés szerint a 23 éves brazil védekező középpályás Luiz Gustavo Bayernhez igazolása állhat a háttérben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu