Bodnár Lászlót pénteken hallgatják ki

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 1. 09:57
Bodnár László egy héttel ezelőtt a hetedik mennyországban érezhette magát, amikor régi-új csapatával, a Debrecennel beverekedte magát a labdarúgó Bajnokok Ligájába. Bodnár László három napja a pokolban érezheti magát, mert halálos balesetet okozott. A sportgeza.hu információ szerint a válogatottban való szereplést hétfőn lemondó védőt pénteken hallgatják ki a rendőrök. Bodnárt pszichológus kezeli, a SportHirado.hu pedig egy szakembert kérdezett meg arról, mit élhet át ilyenkor az ember... A legfrissebb hírek szerint a játékos által elütött férfi erősen ittas állapotban volt az eset során.


Múlt péntek este halálos közúti balesetet okozott a Debrecen 30 esztendős válogatott futballistája, Bodnár László. Éppen akkor, amikor minden összejött, amikor egy ország ünnepelte őt is.

Aztán azon a szerencsétlen éjszakán, azon a sötét útszakaszon megtörtént a baj: Bodnár túl gyorsan ment és elütött egy, az út közepén szlalomozó, éppen a barátnőjéhez tartó kerékpárost. A sofőr nem ivott, de itt már talán az sem számít.

A labdarúgó azóta „befordult”, a válogatottságot is lemondta. A rendőrök pénteken hallgatják ki őt, jogosítványát pedig természetesen bevonták. Az illetékes hatóságok egy hónapig még biztosan vizsgálódnak az ügyben.

A SportHirado.hu egy 25 éve praktizáló, többek között Koszovót, Irakot és Afganisztánt is megjárt pszichológust kérdezett arról, miként lehet valakit egy ilyen szörnyűség után talpra állítani, egyáltalán, mi zajlódik le ilyenkor az illetőben.

„Ilyenkor a látvány, az emócionális tragédia okozza a traumát - kezdte Gosztolai Géza. - A pszichológus feladata az úgynevezett gyászmunka, amely alatt a bűntudati feszültséget, a veszteségélményt kell csillapítani. Hogy meddig tart, abszolút emberfüggő. Egy ilyen baleset után sokkos állapot lép fel az egyénnél, főleg, ha ő okozta a bajt.”

„A mi feladatunk, hogy ebből az állapotból mihamarabb kihúzzuk, kimozgassuk őt. Mindenképpen cselekedtetni kell. Mentálisan ez egy örök nyom, ezt nem lehet és nem is szabad elfelejteni sohasem. A személyiség ezalatt az időszak alatt megváltozik. A lényeg tehát, hogy motiválni kell az illetőt, pláne, ha mindennek, amit elkövetett, jogi következményei is vannak.”

A klub magára vállalja a temetés költségeit
A mai napon Szilágyi Sándor cégvezető meglátogatta annak a férfinak a családját, akit péntek este a Debrecen védője, Bodnár László elgázolt. „Úgy gondoltuk, hogy felkeressük az elhunyt hozzátartozóit, és részvétünket fejezzük ki a klub vezetői, játékosai és szurkolói nevében. A DVSC Futballszervező Zrt. vállalta, hogy a temetés költségeit magára vállalja" – mondta a klub hivatalos honlapjának Szilágyi Sándor.

 

Bodnár padlón  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu