Bodnár halálos balesetet okozott

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 29. 12:07
Sajnálatos ügybe keveredett Bodnár László: a DVSC-TEVA válogatott védője pénteken este halálra gázolt egy kerékpárost, amikor szüleihez tartott. A klub egyelőre nem kíván bővebb kommentárt fűzni az esethez. A rendőrség tájékoztatása szerint a debreceni játékos volt a vétkes az esetnél.


- A rendőrségi vizsgálat folyamatban van, ezért bővebb információval a jelenlegi helyzetben nem tudunk szolgálni – nyilatkozta Szilágyi Sándor ügyvezető a dvsc.hu-n.

A cégvezető hozzátette: Bodnár László szüleihez tartott, amikor bekövetkezett a tragikus baleset.

A szon.hu internetes portál beszámolója szerint a holttestet alig találták meg.

"Az elsődleges információk szerint az 55-ös km szelvénynél egy kerékpárost láthatott meg Bodnár László, a menetirány szerinti jobb oldalban hátulról nagy erővel elgázolta a kerékpárt, a rajta ülő férfit felkapta a motortér fedélre, és úgy vitte tovább, majd a jobb oldali árokba ejtette. Az ütközés erejétől a Mercedes tetejének pereme is eldeformálódott, a szélvédő pedig beömlött. A mentők nem segíthettek az áldozaton, erősen valószínű, hogy azonnal meghalt" - írta a szabolcsi hírekkel foglalkozó honlap.

A helyi rendőrség szerint nem merült fel ittasság gyanúja a labdarúgónál. Azt azonban a későbbiek során megállapították, hogy a hátvéd volt a vétkes az eset során.

A Debrecen szombaton délután a Nyíregyházát fogadja az NB I-ben, Bodnár László nem lép pályára, a keretbe sem került. Pedig Herczeg András klubmenedzser gyakorlatilag a legerősebb összeállításban küldi pályára együttesét, amely a következő: Polekszics - Bernáth,  Komlósi, Mészáros, Leandro - Kiss, Szakály, Czvitkovics, Varga, - Rudolf, Coulibaly.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu