KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BODNAR_LASZLO"
Bodnár ismét az NB I-ben! 2012. június 28. 10:20 A Pécs labdarúgócsapatához igazolt Bodnár László korábbi válogatott játékos. Tavaly nyár óta volt szabadon igazolható a Dinamo Kijev és a Red Bull Slazburg korábbi játékosa.
 
Bodnár visszatér a Salzburghoz 2010. december 22. 16:19 Visszatér korábbi csapatához, az osztrák Red Bull Salzburghoz Bodnár László, 46-szoros magyar válogatott labdarúgó.
 
Bodnár: Össze kell kapnunk magunkat! 2009. november 2. 18:02 A Debrecen első pontjára továbbra is várnunk kell a Bajnokok Ligájában, és bár Bodnár László sem tagadja, a csapat hullámvölgyben van, a Fiorentina ellen képesnek tartja magukat a jó eredményre. A Loki kulcsjátékosa szerint még ott van a fejekben az Újpesttől elszenvedett vereség, de olyan sűrű a program, hogy idejük sincs keseregni a történtek miatt.
 
Ilyen volt a Loki-Fiorentina belülről! 2009. október 21. 14:24 Emelt fővel távozhattak a pályáról a Debreceni VSC játékosai kedd este a Puskás Ferenc Stadionban, a legtöbben mégis el voltak keseredve a vereséggel végződő hétgólos csata után. Rudolf Gergely, Komlósi Ádám, Varga József és Bodnár László a SportHirado.hu-nak értékelt az emlékezetes találkozó után.
 
Bodnár László a BL All Star-csapatában 2009. szeptember 17. 18:59 Az Eurosport szerkesztői abban a megtiszteltetésben részesítették Bodnár Lászlót, hogy berakták a Bajnokok Ligája első fordulójának All Star-csapatába. Liverpoolit hiába is keresünk az álomcsapatban, nem találunk. A legjobb játékosnak Cristiano Ronaldót szavazták meg.
 
Bodnár: A baleset végigkíséri az életem! 2009. szeptember 14. 15:09 Hosszú hallgatás után megszólalt Bodnár László, aki augusztus 28-án este halálos közúti balesetet okozott. A Debrecen válogatott védője elmondta, borzasztóan sajnálja, ami történt, a baleset emléke pedig egész életét végigkíséri majd. A futballistát pénteken egy évre szóló fogházbüntetésre ítélték, egy évre felfüggesztve.
 
Bodnár László ismét a keretben! 2009. szeptember 7. 11:37 A szombati, svédek elleni (1-2) világbajnoki-selejtezőre készülő összetartást lelki okok miatt még lemondta Bodnár László, ám az augusztus 28-án este halálos közúti balesetet okozó védő hétfőn csatlakozott a Telkiben gyakorló nemzeti csapathoz.
 
Bodnár visszatért a társai közé 2009. szeptember 2. 09:45 Visszatért társai közé Bodnár László a Debrecen válogatott futballistája, aki múlt pénteken okozott halálos közúti balesetet és emiatt eddig felmentést kapott. A jobbhátvéd kedd délután ismét ott volt Dombi Tiborékkal a gyepen, ahogy a Loki újonnan igazolt játékosai is bekapcsolódtak a munkába a nemzeti csapat edzőtáborában lévő Szélesi Zoltánt kivéve.
 
Bodnár Lászlót pénteken hallgatják ki 2009. szeptember 1. 09:57 Bodnár László egy héttel ezelőtt a hetedik mennyországban érezhette magát, amikor régi-új csapatával, a Debrecennel beverekedte magát a labdarúgó Bajnokok Ligájába. Bodnár László három napja a pokolban érezheti magát, mert halálos balesetet okozott. A sportgeza.hu információ szerint a válogatottban való szereplést hétfőn lemondó védőt pénteken hallgatják ki a rendőrök. Bodnárt pszichológus kezeli, a SportHirado.hu pedig egy szakembert kérdezett meg arról, mit élhet át ilyenkor az ember... A legfrissebb hírek szerint a játékos által elütött férfi erősen ittas állapotban volt az eset során.
 
„Jól döntött Bodnár, hogy nem vállalja” 2009. augusztus 31. 18:04 Megkezdődött a visszaszámlálás a magyar válogatott számára a szeptember 5-i, Svédország elleni, és a szeptember 9-i Portugália elleni világbajnoki selejtező előtt. Két jobbhátvéd került a fókuszba, Bodnár László balesete mindenkit megrázott, Szélesi Zoltán pedig immár a BL-főtáblás Debrecen játékosaként adott magabiztos nyilatkozatot a sajtó képviselőinek Telkiben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu