Bodnár László a BL All Star-csapatában

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 17. 18:59
Az Eurosport szerkesztői abban a megtiszteltetésben részesítették Bodnár Lászlót, hogy berakták a Bajnokok Ligája első fordulójának All Star-csapatába. Liverpoolit hiába is keresünk az álomcsapatban, nem találunk. A legjobb játékosnak Cristiano Ronaldót szavazták meg.


Bodnár László kapcsán megemlítik a szerkesztők, hogy a hátvéd nehéz heteken van túl közúti balesete miatt, de az álomtizenegyben magát nem képviseltető Liverpool ellen ez egyáltalán nem érződött a játékán.

A sztárjátékosok mellett több, korábban ismeretlen labdarúgót is beválogattak a csapatba: Hiotisz az Atlético ellen mutatott be bravúrokat, Mangala az Arsenal életét keserítette meg, Guszev pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett a Rubin Kazany legyőzésében.

A legjobbak legjobbika Cristiano Ronaldo volt, aki a Zürichet dudálta kesztyűbe a Letzigrundon.

A BL első fordulójának All Star-csapata:
Dioniszisz Hiotisz (APOEL Nicosia) - Bodnár László (Debrecen), Eliaqium Mangala (Standard Liege), Madjid Bougherra (Rangers), Marcel Schäfer (Wolfsburg) - Oleg Guszev (Dinamo Kijev), Xavi (Barcelona), Clarence Seedorf (AC Milan), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Grafite (Wolfsburg), Filippo Inzaghi (AC Milan)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu