KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DVSC_TEVA"
Egyszerre három távozó a DVSC-től! 2012. december 7. 16:40 Három játékosával is szerződést bontott szerződést a bajnoki címvédő DVSC labdarúgócsapatának vezetősége: Farkas Balázs, Nenad Kiso és Birtalan Botond távozik Debrecenből.
 
A Vidi bizakodik, a Loki feladta 2012. augusztus 24. 14:25 A Videotonnál a nyilatkozatok is bizonyítják, a törökországi 0-0 után közel sem elérhetetlen cél az Európa-liga csoportköre, de ehhez hasonló szellemben kell játszani a visszavágón. A Debrecen mestere elismerte, a csapat lényegében búcsúzott a nemzetközi porondtól a súlyos hazai vereség következtében.
 
Idegenben is támadna a Loki 2012. július 31. 17:40 Szakály Péter bízik benne, hogy a Skenderbeu elleni első mérkőzés nem ismétlődik meg Fehéroroszországban, és a Debrecen előnyt harcol ki a BATE Boriszov vendégeként a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. A csapat gépe kora délután landolt Minszkben, majd a küldöttség kisebb bonyodalmak után a szállás felé vehette az irányt.
 
Nyíregyházi szépítkezés a Lokiért 2012. június 28. 15:13 Másfél millió forintért felújítják a nyíregyházi stadiont a Debrecen labdarúgócsapatának július 24-én esedékes hazai Bajnokok Ligája-selejtezőjére. Maurer Erzsébet, a nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. sajtóreferense csütörtökön az MTI-nek elmondta: a stadion játékterén már kicserélték a helyenként megkopott gyepszőnyeget, így mintegy 80 négyzetméteren új fű várja majd a magyar és az albán bajnok, azaz a DVSC és a Skenderbeu Korce együttesét.
 
A Loki célja a BL-főtábla 2012. május 14. 19:51 A Debrecen szombaton matematikailag is bebiztosította hatodik bajnoki címét, a csapatkapitány, Szakály Péter azonban messzebbre tekint: a Bajnokok Ligája-, rosszabb esetben az Európa-liga-főtáblát célozza meg. A Loki dolgát könnyíti, hogy kiemeltként kezdi a júliusi selejtezőket.
 
Hatodszor bajnok a Debrecen! 2012. május 12. 19:25 A Debrecen hatodszorra is megnyerte a labdarúgó NB I-et, miután 4-0-ra kiütötte a Pécset a 28. fordulóban. Kondás Elemér szakértelme beérett, a DVSC még ki sem kapott a bajnokságban. Ezen már csak a Bp. Honvéd és a Haladás változtathat.
 
Afrika-kupát megjárt csatár a Lokinál 2012. február 18. 15:04 A Debreceni VSC négyéves szerződést kötött a gaboni válogatott támadóval, Roguy Meyével, közölte a piros-fehér klub. A támadó az anyagi gondokkal küzdő Zalaegerszegtől távozott. A 25 éves csatár korábban az Ankaraspor és az Ankaragücü csapatában is szerepelt, mielőtt Törökországba igazolt, szintén a ZTE labdarúgója volt. A támadó összesen 48 mérkőzést játszott a Zalaegerszeg színeiben és 20 találatot szerzett, míg Törökországban 32 meccsen lépett pályára és 3 gólt rúgott. Harminchatszoros gaboni válogatott, a napokban érkezett vissza az Afrika-kupáról.
 
Pontokat vesztett otthon a Loki 2011. október 30. 17:52 A Debrecen először vesztett pontokat hazai pályán a bajnokságban, miután 1-1-es döntetlent játszott a Bp. Honvéddal a 14. fordulóban. A Loki az első félidő közepén szerzett vezetést, a vendégek a második játékrész elején egyenlítettek. A cívisvárosiak változatlanul vezetik az NB I-es tabellát.
 
A Honvéd bevenné a bevehetetlent 2011. október 27. 20:21 A Debrecen még pontot sem vesztett hazai pályán a labdarúgó NB I-ben, és a Bp. Honvéd játékosainak most arra fáj a foguk, hogy megtörjék a listavezető bravúros sorozatát. A Diósgyőr elleni „hatpontos” győzelemből erőt meríthetnek a fővárosiak.
 
Kondás: Nagyon jól mentek a srácok 2011. október 3. 19:43 Vasárnap vérbeli vidéki rangadót játszottak a Nagyerdőben, de az edzőjük értékelése szerint is kiváló teljesítményt nyújtó debreceniek esélyt sem adtak a diósgyőrieknek. Kondás Elemér külön kiemelte: a DVSC összes labdarúgója az első perctől kezdve tökéletesen összpontosítottak, „bátran felvállalták a párharcokat, és sok szép gólt lőttek.” Nem sokkal a debreceni találkozó után kezdődött az FTC-Videoton összecsapás, amely után a hazaiak szakmai főnöke, Détári Lajos a nem megfelelő támadójátékra panaszkodott…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu