Idegenben is támadna a Loki

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 31. 17:40
Szakály Péter bízik benne, hogy a Skenderbeu elleni első mérkőzés nem ismétlődik meg Fehéroroszországban, és a Debrecen előnyt harcol ki a BATE Boriszov vendégeként a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. A csapat gépe kora délután landolt Minszkben, majd a küldöttség kisebb bonyodalmak után a szállás felé vehette az irányt.


(Fotó: dvsc.hu)

A Debrecen gyenge első meccs után is simán kiharcolta a továbbjutást az albán Skenderbeu ellen az előző körben. Szakály Péter reméli, a nyíregyházi találkozóra hajaz majd szerdán a fehéroroszországi összecsapás.

„Hétfőn volt lehetőségünk videón is megnézni, mire képes a fehérorosz bajnok. Olyan csapatról van szó, amely az elmúlt négy évben folyamatosan ott volt valamelyik csoportkörben, és pontokat is szerzett” – hívta fel rá a figyelmet a csapatkapitány klubja honlapján.

„Erős ellenfél lesz, ráadásul leigazolták (Alekszandr) Hlebet, aki a Barcelonában is megfordult és egy olyan csatárt, aki hazájában a legtöbb gólt rúgta. Nem lesz könnyű dolgunk, az biztos.”

„Bízom benne, hogy az albániai fiaskó az egyetlen rossz meccsünk volt ebben a szezonban, és még egyszer nem ismételjük meg. Bátran fel kell vállalnunk a támadójátékot idegenben is, hiszen nem a Loki stílusa, hogy egész mérkőzésen védekezik, és megpróbálja 0-0-ra kihozni a mérkőzést.”

A Loki 4-1-es győzelemmel rajtolt a bajnokságban, ráadásul a tavasszal dobogós Győr égett meg az Oláh Gábor utcában. Szakály szerint jól jött a magabiztos siker.

„Nagyon fontos volt a jó bajnoki kezdés. Mindenképpen előnyünkre szolgált, hogy három tétmérkőzést játszottunk előtte. Talán jó is, hogy most találkoztunk a Győrrel, mert picit Vidi-szindrómát vélek felfedezni náluk, új csapat alakul, az új játékosoknak még nem sikerült beépülni. Biztató, hogy négy gólt tudtunk szerezni.”

A Loki kedd kora délután érkezett meg Minszkbe másfél órás, zökkenőmentes repülés után, ám a reptéren kicsit várakozni kellett, míg mindenki egyenként biztosítást köt. Azóta viszont elfoglalta szálláshelyét az együttes.

A találkozót szerdán 18 órakor kezdik, az m2 élőben közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Loki feljavult, továbbjutott
A Debrecen feledtetni tudta az első meccsen elszenvedett 1-0-s vereséget, és 3-1-es összesítéssel jutott túl az albán Skenderbeun a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A Loki nagyon bekezdett a nyíregyházi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu