Bodnár visszatért a társai közé

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 2. 09:45
Visszatért társai közé Bodnár László a Debrecen válogatott futballistája, aki múlt pénteken okozott halálos közúti balesetet és emiatt eddig felmentést kapott. A jobbhátvéd kedd délután ismét ott volt Dombi Tiborékkal a gyepen, ahogy a Loki újonnan igazolt játékosai is bekapcsolódtak a munkába a nemzeti csapat edzőtáborában lévő Szélesi Zoltánt kivéve.


Murphy ilyenkor csaphat elégedetten a tenyerébe. Akkor történik tragédia, amikor minden úgy megy, ahogy megvan írva. Bodnár László akkor okozott halálos balesetet, amikor talán karrierje csúcsán van, volt(?). A debreceni nevelésű jobbhátvéd éppen szüleihez tartott haza ötszáz lóerős Mercedesével, amikor - valószínűleg túl gyorsan hajtva - elgázolta az előtte guruló, erősen ittas harmincnégy éves férfit. A játékos nem ivott, de ez sajnos mit sem számít most.

Bodnár hétfőn egy nyilatkozatban a soron következő két válogatott mérkőzésen való szereplést is lemondta.  Nem véletlen reakció ez, hiszen az általunk megkérdezett pszichológus szerint egy ilyen eset után sokkos állapot léphet fel az érintettnél. Bár a csupaszív labdarúgónak pénteken jelenése lesz a rendőrségen - ekkor hallgatják ki - , addig is társai között igyekszik túltenni magát a történteken.

A piros-fehérek kedd délutáni edzésén mindenesetre már ott volt a bekk, és a Loki honlapjának beszámolója szerint a csapattagok és a vezetők igyekeztek segíteni a lelkileg láthatóan megviselt állapotban lévő védőn. 

Bodnáron kívül megjelentek a Bartha Csaba által tartott tréningen az új fiúk is. Ott volt Mirsad Mijadoniszki, Feczesin Róbert és Laczkó Zsolt is, egyedül a válogatott edzőtáborában izzadó Szélesi Zoltán hiányzott. No, meg a szintén Koeman-kerettag Rudolf Gergely és montenegrói nemzeti csapattal készülő Vukasin Polekszics.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu