Magyar brókerrel számoltak le Amerikában

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 9. 06:45
Elmaradt a bravúr, a civilben brókerként tevékenykedő Kaló Dénes korán búcsúzott a harmadik napon a korábban Budapestre is ellátogató Európai Pókersorozat (EPT) egyik legfontosabb állomásán, a Bahama-szigeteken rendezett PokerStars Caribbean Adventure (PCA) viadalon. A magyar játékos a 92. helyen zárt, így 17,5 ezer dollárral és egy nem mindennapi élménnyel gazdagodott.


A csütörtöki harmadik versenynap előtt még 102-en reménykedtek a 3 millió dolláros főnyeremény besöprésében a Bahama-szigeteken, közöttük a 68. helyen továbbjutó egyetlen magyar, Kaló Dénes is.

 

A korábbi kétszeres EPT-második bróker 175 ezer zsetonja kevés lehetőséggel kecsegtetett számára és az első leosztások egyikében kapitulált. Gyakorlatilag nem volt igazi jelentősége annak, hogy a magyar a nap elején, vagy közepén esik ki, hiszen az igazán nagy pénzeket a legjobb tíz helyezett kapja.

 

Ahhoz pedig, hogy Kaló oda elérjen kockázatokat kellett vállaljon meglehetősen korán és ez ezúttal nem fizetődött ki. Ennek ellenére is 17,5 ezer dollár ütötte a markát az egzotikus szigeten, így az utolsó magyar versenyző is búcsúzott a PCA küzdelmeitől.

 

Összesen kilenc honfitársunk próbált szerencsét az 1347 fős mezőnyben, egyedül Kaló Dénes jutott a 199 fizetős hely közé. Pénteken már csak 32-en folytatják a küzdelmet, közöttük a Budapestet is megjárt angol híresség, Victoria Corennel. A döntőre szombaton kerül sor.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:


EPT POKERSTARS CARIBBEAN ADVENTURE, ZSETONÁLLÁS A 3. FORDULÓ UTÁN:
1. Kevin Saul Egyesült Államok 2,675,000
2. Benny Spindler Németország 2,266,400
3. Benny Chen Kanada 1,999,000
4. Daniel Heimiller Egyesült Államok 1,579,500
5. David Michell
Egyesült Államok
1,454,000
Kaló Dénes Magyarország kiesett
Markovits Ádám Magyarország kiesett
Tóth Richárd Magyarország kiesett
Kwaysser Valdemár Ákos Magyarország kiesett
Scheili Richárd Magyarország kiesett
Lanszki Zoltán Magyarország kiesett
Lendvai Tamás Magyarország kiesett
Lendvainé Sass Anikó Magyarország kiesett
Waldrich Péter Magyarország kiesett
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu