A magyar pókersztárok karibi szárnyalása

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 6. 19:30
Hatból három. Ez a magyar pókeresek mérlege az Európai Pókersorozat (EPT) bahamai állomásán a PokerStars Caribbean Adventure viadalon, ahol Kaló Dénes és Markovits Ádám és Tóth Richárd is bejutott a második fordulóba. Scheili Richárd, Lanszki Zoltán és Kwaysser Valdemár Ákos viszont búcsúzott a karibi szigetvilágtól, ahol csak az első selejtezőnapon, ahol 660-an próbáltak szerencsét de csak 193-an maradtak a nap végére.


Népes magyar csapat indult a Florida partjainál található Bahama-szigetekre, ahol a korábban Budapestre látogató EPT-szezon fénypontját jelentő nemzetközi viadalra került sor. A korábban két második helyet és több száz millió forintot összepókerező Kaló Dénes ezúttal sem okozott csalódást.

 

Majdnem négyszeresére növelte zsetonjai számát a sztárokkal tűzdelt mezőnyben és nyugodtan folytathatja a játékot szerdán. Több korai kiesés után végre magára talált Markovits Ádám, aki szintén derekasan megszedte magát. Tóth Richárd sokáig nagyon jól állt, ám végül zsetonmennyisége megcsappant de biztosan továbbjutott.

 

A korábbi világbajnoki második türelmesen kezdet és kivárta a megfelelő pillanatokat, így a kezdő pénzének a kétszeresével ülhet asztalhoz a második körben. Előbb egy sorral aratott, majd egy szerencsés kasszát vitt egy dáma párral szemben, nem sokkal később pedig éppen ezzel a lappal nyert partit. 

 

A versenyt a brazil Felipe Ramos vezeti hatalmas előnnyel, de még nagyon korai fázisában tart a viadal. Kedden újabb 6-700 ember kezdi meg a küzdelmet, majd a következő fordulóra szerdán kerül sor.

 

VIDEÓ: Kaló Dénes emlékezetes bádeni döntője

 

EPT POKERSTARS CARIBBEAN ADVENTURE, ZSETONÁLLÁS AZ 1/A NAP UTÁN:
Felipe Ramos Brazília 360,100
Szergej Ribacsenko Oroszország 250,100
Charles Furey Egyesült Államok 233,100
...Kaló Dénes Magyarország 74,500
...Markovits Ádám Magyarország 66,800
...Tóth Richárd Magyarország 40,900
Kwaysser Valdemár Ákos Magyarország kiesett
Scheili Richárd Magyarország kiesett
Lanszki Zoltán Magyarország kiesett
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu