Odalett a magyar pókerkirálynő bravúrja

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 7. 18:35
Az első napi három honi továbbjutó után a második selejtezőnapon asztalhoz ülő három újabb magyar játékos nem tudta kiharcolni a továbbjutást az EPT (Európai Pókersorozat) egyik legfontosabb állomásán, a Bahama-szigeteken rendezett PokerStars Caribbean Adventure (PCA) keddi játéknapján. Lendvainé Sass Anikó, Lendvai Tamás és Waldrich Péter is búcsúzott a tornától.


Kaló Dénes, Tóth Richárd és Markovits Ádám első napi sikerét nem követte újabb hazai bravúr a Bahama-szigeteken rendezett rangos versenyen. Asztalhoz ült Lendvainé Sass Ildikó is, ám az online selejtezőről kijutó hölgy nem folytathatja, az első körben kiesett.

 

Nem járt jobban Lendvai Tamás és Waldrich Péter sem, mindketten búcsút inthettek a 10,000 dolláros nevezési díjú tornának. 

 

Közben kiderült megdőlt, rekordszámú nevezés érkezett a tornára, összesen 1347-en próbáltak szerencsét, ám csak 199-en térhetnek haza pénzzel, a győztes kereken hárommilllió dollárt (600 millió forintot) vihet haza.

 

A nemzetközi sztárok közül túlélte a nyitókört a világbajnok Peter Eastgate, a 2004-ben Las Vegasban bajnok Greg Raymer, a korábban EPT-tornát nyerő Michael Martin, a mindig mosolygó hölgy, Victoria Coren illetve a német szépség, Katja Thater is.

 

Ezzel lezárult az első forduló, Kaló Dénes a 135., Markovits Ádám a 164. míg Tóth Richárd a 268. helyről folytathatja a keddi második fordulóban, ahova 380-an jutottak tovább.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

 

 

EPT POKERSTARS CARIBBEAN ADVENTURE, ZSETONÁLLÁS AZ 1. FORDULÓ UTÁN:
1. Felipe Ramos Brazília 360,100
2. Szergej Ribacsenko Oroszország 250,100
3. Charles Furey Egyesült Államok 233,100
...135. Kaló Dénes Magyarország 74,500
...164. Markovits Ádám Magyarország 66,800
...268. Tóth Richárd Magyarország 40,900
Kwaysser Valdemár Ákos Magyarország kiesett
Scheili Richárd Magyarország kiesett
Lanszki Zoltán Magyarország kiesett
Lendvai Tamás Magyarország kiesett
Lendvainé Sass Anikó Magyarország kiesett
Waldrich Péter Magyarország kiesett
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu