KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VARGA DÉNES"
Hosszú Katinka, Varga Dénes a legjobbak 2013. december 2. 12:55 Hosszú Katinka és Varga Dénes is az év legjobbjának bizonyult az Európai Úszó Szövetség (LEN) hagyományos szavazásán.
 
A Varga fivérek elhagyták a Vasast 2010. június 7. 11:31 A Varga testvérek, Dániel és Dénes eligazolt a Vasasból, de nem szakadnak el egymástól, ugyanis mindketten a Primorje Rijekánál folytatják pályafutásukat az angyalföldi klub közlése szerint.
 
A legifjabb királyfi is felnő egyszer 2009. június 9. 08:05 Mindössze huszonkét éves, de már megjárta a legmagasabb csúcsot is: olimpiai bajnok lett Pekingben. Varga Dénes szemtelenül fiatalon tört be a rutinos vízilabdázók közé és követelt magának helyet - testvérével együtt - a Benedek Tibor, Kásás Tamás és Molnár Tamás fémjelezte válogatottban. Miután utóbbiak visszavonultak, illetve pihennek, Dumi lehet az újjáalakított nemzeti csapat egyik alappillére. Erről és a mögöttünk hagyott bajnoki idényről is beszélgettünk vele a csapat első, a római világbajnokságra hangoló edzésén a Margitszigeten.
 
Vincze Balázs: Ez az év Varga Dénesé 2008. december 22. 16:43 Mi a közös Varga Dénesben és Usain Boltban? Gergely Istvánban és David Villában? A horvát férfi vízilabda-válogatottban és a holland nemzeti labdarúgócsapatban? Mindannyian szerepelnek abban az év végi visszapillantóban, amelyről a SportHirado.hu egyik szakkommentátorának, Vincze Balázsnak a 2008-as esztendő jut az eszébe.
 
Angyalföldi gálaelőadás a Szőnyi úton 2008. október 25. 19:48 A férfi vízilabda ob I 4. fordulójában a bajnoki címvédő Vasas 13-8-ra verte a BVSC-t a Szőnyi úton. Az angyalföldiek győzelméből Varga Dénes és Tóth Márton egyaránt három góllal vette ki a részét. A második negyedben minden eldőlt, ezt a felvonást 5-0-ra nyerte Földi László csapata.
 
Varga Dénes: Vb-arany, itthon? Ide vele! 2008. október 3. 07:30 A férfi vízilabda-válogatott Benjáminja a pekingi olimpia megnyerése után most már az előtte álló klubszezonra koncentrál. Varga Dénes az OB I-ben és az Euroligában is a végső siker reményében száll vízbe a Vasassal. A bajnoki címvédő angyalföldiek átlövője a "vizes szövetségek" csütörtöki sajtótájékoztatója után adott interjút a SportHirado.hu-nak.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
 
Varga Dénes: Tudatosan visszavettünk 2008. július 5. 13:45 Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a Szlovákia elleni, szombati mérkőzésen könnyebben megsérült Varga Tamást és Biros Pétert nem akadályozza majd semmi a játékban a vasárnapi, Görögország elleni összecsapáson. A magyar együttes 19-3-ra győzött északi szomszédaink ellen a malagai Európa-bajnokság 2. fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel vezet az A csoportban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu