Varga Dénes: Tudatosan visszavettünk

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 5. 13:45
Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a Szlovákia elleni, szombati mérkőzésen könnyebben megsérült Varga Tamást és Biros Pétert nem akadályozza majd semmi a játékban a vasárnapi, Görögország elleni összecsapáson. A magyar együttes 19-3-ra győzött északi szomszédaink ellen a malagai Európa-bajnokság 2. fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel vezet az A csoportban.


Fotó: Kovács Anikó (archív)


„A győzelemre számítottunk, arra azonban nem, hogy Varga Tamás és Biros Péter megsérül” – nyilatkozta az Eb hivatalos honlapján Kemény Dénes.

„Remélem, hogy a görögök elleni, holnapi (vasárnapi) mérkőzésre mindketten egészségesek lesznek” – tette hozzá a szakember.

(Információink szerint Birosnak a szája szakadt fel belül, míg Vargának nincs vérző sebe, és egyébként mindketten játszhatnak holnap.)


A két gólt szerző Varga Dénes szerint a csapat tudatosan vett vissza a tempóból a meccs második felében.

„A találkozó időpontja nehezebb feladat elé állított bennünket, mint az ellenfél – fogalmazott a Vasas kiválósága. – Azt tudtuk, hogy győzni fogunk, ezért a második félidőben csökkentettük a sebességet. Spórolnunk kell az erőnkkel, hiszen ez egy hosszú és kemény torna lesz.”

Ante Nakic, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy nem tehettek semmit a magyarok ellen, azonban nem felejtette el megjegyezni: a játékvezetőknek volt néhány érthetetlen döntése.

EMLÉKEZTETŐ:
MAGYARORSZÁG – SZLOVÁKIA 19-3 (5-1, 5-1, 6-1, 3-0)
Malaga, vezette: Reemnet (holland), Szadekov (orosz).
MAGYARORSZÁG: Szécsi – Varga Tamás 1, Madaras 4, Varga Dénes 2, Kásás 1, Hosnyánszky 2, Kiss G. 3, Benedek 2, Varga Dániel, Biros 2, Kis G. 1, Molnár 1, Nagy V. (kapus). Szövetségi kapitány: Kemény Dénes.
SZLOVÁKIA: Gogola – Nedbal 1, Zatovic, Hrosik 1, Janicek, Seman, Palascak 1, Baco, Grutka, Mravik, Kolarik, Kratochvil, Galis. Szövetségi kapitány: Ante Nakic.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu