KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BIROS PÉTER"
Nagy visszatérő a magyar válogatottban! 2010. március 22. 11:02 Váratlanul úgy döntött, visszatér a nemzeti csapatba háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Biros Péter. Az átlövő már Peking után lemondta volna a válogatottságot, de Kemény Dénes kérésére egy évet még vállalt, most hat hónapnyi klubjáték után mégis jelezte: már a zágrábi EB előtt felveszi a kesztyűt. Mindezt a válogatott hivatalos honlapjának, a vlv.hu-nak nyilatkozta.
 
Két sztárja nélkül jövőre a válogatott 2009. szeptember 3. 15:34 Kiss Gergely és Biros Péter sem játszik majd jövőre a magyar férfi vízilabda-válogatottban. A nemzeti csapat hivatalos oldalának (vlv.hu) tájékoztatása szerint mindkét játékos szeretné feltöltődve elkezdeni a londoni olimpia előtti évet, ennek érdekében hagyják ki a jövő évi versengéseket.
 
Biros: Most még csikoroghat a gépezet 2009. március 4. 11:17 A hétvégén Egerben rangos vízilabda tornát rendeznek: a házigazda, olimpiai címvédő magyar férfiválogatott mellett megméretteti magát a Pekingben ezüst-, illetve bronzérmet szerző csapat, az amerikai, valamint a szerb is. A torna Romániával egészül ki négyesre. A magyar válogatott kerete jelentősen átalakult, a Peking előtt Athénben és Sydneyben győztes csapat mezőnyjátékosai közül egyedül a csapatkapitányi posztot Benedek Tibortól megöröklő Biros Péter maradt hírmondónak. Pedig egészségügyi problémái miatt mind közül talán neki lett volna a legindokoltabb az ideiglenes, vagy éppen végleges visszavonulás a válogatottól…
 
Biros Péter az egri torna reklámarca 2009. február 19. 22:32 A háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter lett a III. Volvo Kupa reklámarca. Az eseményre készült jegyen és poszteren is Eger vízilabdás díszpolgárának a képmása köszön vissza, természetes közegében, a medencében.
 
Rájöttek Biros Péter sérülésének okára! 2009. február 18. 17:38 Nem kell műtőasztalra feküdnie Biros Péternek, az Eger háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázójának - írja a magyar válogatott hivatalos weboldala (www.vlv.hu). A válogatott klasszist angol orvosok vizsgálták meg Manchesterben egy neves angol sportintézetben (EIS). A játékosnak fizioterápiás tornát kell végeznie, hogy megerősítse az adott izomcsoportot, amellyel annyi gondja volt az utóbbi években.
 
Kozmann és Biros fair play-díjat kapott 2008. december 16. 13:05 Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus és Biros Péter háromszoros ötkarikás bajnok vízilabdázó vehette át a sportszerű cselekedetért járó trófeát a Magyar Olimpiai Bizottság fair play és etikai testületének keddi díjátadó ünnepségén a Művészetek Palotájában. Életművéért Kovács Ferenc labdarúgóedző részesült elismerésben.
 
Ki a jobb, magyarok? És mennyivel? 2008. december 15. 21:14 Rövidesen átlépünk a 2009-es esztendőbe, így eljött az idő, hogy számba vegyük, ki mit tett le a magyar sport asztalára, és ki érdemelné meg a legjobb férfi sportoló címet széles e hazában. A pekingi ötkarikás játékok fényében nem lenne meglepő, ha a SportHirado.hu olvasói az egyetlen egyéni aranyérmet szerző Vajda Attilát szavaznák az élre, de nem szabad megfeledkezni az ugyancsak emberfeletti teljesítményt nyújtó Kozmann Györgyről és Fodor Zoltánról sem. Cseh László háromszor is felállhatott a dobogóra a kínai fővárosban, így méltán pályázhat az év sportolója kitüntető titulusra is.
 
Vincze Balázs: Biros Péter fantasztikus 2008. december 4. 21:26 Az Eger férfi vízilabdacsapata megvédte címét a Magyar Kupában, a döntőben a Vasast túlórás meccsen verte Gerendás György csapata. Biros Péter választotta a LEN az év legjobb játékosának, Molnár Tamás az Olimpikonok a drog ellen egyesület elnöke lett.
 
Vízilabda: Biros Péter és Szécsi Zoltán Eger díszpolgára lett 2008. november 13. 19:07 Eger képviselőtestülete díszpolgári címet adományozott Biros Péter és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóknak, a ZF-Eger játékosainak.
 
Vízilabda: Biros Pétert fair play díjra jelölte a szövetség 2008. november 5. 10:58 A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöksége fair play díjat javasol a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péternek, akinek veszélyes egészségügyi rendellenesség akadályozta felkészülését a nyári, pekingi ötkarikás játékokra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu