Nagy visszatérő a magyar válogatottban!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 22. 11:02
Váratlanul úgy döntött, visszatér a nemzeti csapatba háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Biros Péter. Az átlövő már Peking után lemondta volna a válogatottságot, de Kemény Dénes kérésére egy évet még vállalt, most hat hónapnyi klubjáték után mégis jelezte: már a zágrábi EB előtt felveszi a kesztyűt. Mindezt a válogatott hivatalos honlapjának, a vlv.hu-nak nyilatkozta.


"Van egy hónap pihenő a bajnokság vége és a válogatott felkészülésének kezdete között. Ennyi idő úgy érzem, elegendő lesz, hogy pihenjek és eléggé motiváltnak érzem magam. A negyedik olimpiám következik úgy gondolom, ezt kell tennem. Érzek magamban erőt arra, hogy már most aktívan része legyek ennek a csapatnak. Fizikailag teljesen rendben vagyok, reméljük, így is marad" - számolt be döntésének hátteréről Biros.

"Nyilván ezzel egy fiatal játékos nem kap lehetőséget, hiszen "darabszámra" eggyel kevesebb hely lesz, viszont a többi még biztosabb háttérrel tudja nekem bizonyítani, hogy mire képes.  Mindenképpen megkapja a bizalmamat mint csapatkapitány, de nagyobb aktivitást szeretnék tőle, mint tavaly, amikor először töltötte be ezt a tisztet. Péter a habitusánál fogva egészen másfajta sportember, mint elődje, Tibor, s úgy éreztem, egyszer-egyszer felvállalhatott volna konfliktusokat" - kommentált Kemény Dénes szövetségi kapitány.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu