KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "UJPESTI_TE"
Menesztették az Újpest vezetőedzőjét 2012. február 21. 12:22 Menesztették posztjáról Deme Gábort, a női röplabda NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzőjét.
 
Megvan az első újpesti gól és pont 2011. augusztus 14. 19:55 Megszerezte első pontját az új idényben az Újpest, amely az 5. fordulóban megtörte gólképtelenségét is, hiszen 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában. A lilák kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést, ennek tükrében pedig még nagyobb sikernek számít, hogy kétszer tudtak egyenlíteni, miután vezettek a somogyiak.
 
Fejberúgták, megtaposták, de jól van 2010. március 3. 11:19 VIDEÓ! Véletlenül fejberúgták, aztán a televíziós felvételek alapján meg is taposták a győri légiós Eugene Fomumbodot a hétvégi Újpest-ETO bajnokin. Utóbbiért az MLSZ illetékesei fegyelmi eljárást indítottak Rajczi Péter ellen, a jövő héten tárgyalják ügyét, jó pár meccses eltiltás néz ki neki. A kameruni játékosnak szerencsére nem esett komolyabb baja.
 
U20-as bronzérmest igazolt az Újpest 2010. február 17. 19:32 Tehetséges játékossal erősödött az Újpest - közölte a klub hivatalos honlapja. A lila-fehérek leigazolták a Brescia magyar légiósát, Varga Rolandot, aki tagja volt az egyiptomi világbajnokságon bronzérmet nyert U20-as válogatottnak. A fiatal középpályás kölcsönbe került a Megyeri útra.
 
Vörös riadó az Újpest-Fradi előtt! 2009. október 1. 21:20 Minden eddiginél komolyabb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre - derült ki a lila-fehér klub csütörtöki sajtótájékoztatóján a 205. derbi előtt. A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük szombaton 17:30-tól!
 
Videoton, Újpest, MTK: tovább! 2009. szeptember 19. 19:31 Az MTK és az Újpest után a Videoton is magabiztos győzelmet aratott a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában, így a nyolcadik forduló szombati játéknapja után nem változott a sorrend az élmezőnyben, a fehérváriak megőrizték első helyüket a tabellán.
 
Magyarul kértek bocsánatot a románok 2009. július 22. 12:21 Címlapján kért bocsánatot az Adevarul román országos napilap szerdai számában a Steaua szurkolóinak magyargyalázó transzparenséért, amelyet az Újpest elleni Európa-liga párharc bukaresti meccsén feszítettek ki. "Magyarország, szépen kérünk, bocsáss meg" - olvasható a lap közleményében. A romániai Országos Diszkriminációs Tanács és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is vizsgálódik. Magyarországon belpolitikai ügy lett a dologból.
 
Október harmadikán Újpest-Ferencváros! 2009. június 25. 15:16 Csütörtökön fény derült arra, amire a szurkolók a leginkább vártak, október harmadikán, a tizedik fordulóban kerül sor a Ferencváros és az Újpest rangadójára, miután az MLSZ (Magyar Labdarúgó-szövetség) kisorsolta a labdarúgó NB I 2009/2010-es idényének menetrendjét. A telki edzőközpontban kihirdették az előző szezon legjobbjait, a díjazottak Rudolf Gergely, Varga József, Bajzát Péter, Csertői Aurél, Szabó Sándor és Szilágyi Sándor és a DVSC együttese.
 
Angol listavezető bánt el az Újpesttel 2009. január 20. 22:22 Két góllal győzte le az angol másodosztályú labdarúgó bajnokság (Championship) listavezetője, a Wolverhampton Wanderers az Újpestet nemzetközi barátságos mérkőzésen. A hazaiak még az első félidőben bebiztosították győzelmüket két szabadrúgás után közelről a kapuba kotort labdával és ám a helyzetek alapján is megérdemelt sikert arattak. Szentes Lázár együttesének csak pillanatai voltak.
 
Öt góllal is vezetett az UTE Miskolcon 2008. október 5. 20:32 Már 5-0-ra is vezetett Miskolcon az Újpesti TE a jégkorong MOL jégkorongliga vasárnapi találkozóján. A végén a borsodiak két gólt szereztek, de a lila-fehérek így is simán győztek idegenben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu