Öt góllal is vezetett az UTE Miskolcon

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 5. 20:32
Már 5-0-ra is vezetett Miskolcon az Újpesti TE a jégkorong MOL jégkorongliga vasárnapi találkozóján. A végén a borsodiak két gólt szereztek, de a lila-fehérek így is simán győztek idegenben.


 

JÉGKORONG, MOL-LIGA
Miskolci Jegesmedvék – Újpesti TE 2-5 (0-1, 0-3, 2-1)
Miskolc , 300 néző. Vezette: Sós (Németh, Bedő)
MJJSE: Duschek – Budai, Cop, Popovics (1), Túróczy, Egri, Radványi, Göz, Szabó D., Láda B., Strengell, Láda P., Nagy G., Korpos, Kivinen, Nyberg, Sike (1), Dányi, Rausch, Gyenes (k). Edző: Mayer Péter.
Újpest: Hajek – Hüffner, Roczanov, Zalavári, Tolnai, Borbás, Berta (1), Horváth D., Harmati D., Sikorcin (1), Michalek, Markó, Virág (1), Dubek (1), Rencz, Kadlubiak, Zlocha (1), Németh Á., Strausz, Nemcak (k). Edző: Pék György.

 

Szépen, fokozatosan felőrölte a vendég újpesti csapat a Miskolci Jegesmedvéket a Jégkorong Mol-liga vasárnapi játéknapján. A lilák Sikorcin révén a mérkőzés tizennegyedik percében szerezték meg a vezetést, az állás pedig az első harmad végéig már nem is változott.

 

Ekkor a hazai drukkerek még bíztak abban, hogy esetleg meglepetést okoz a csapatuk, hiszen a korábbi mérkőzésekre az volt a jellemző, hogy már az elején jókora hátrányba kerülte a borsodiak. Most az összecsapás második szakaszában „sorozták meg” a macikat. Dubek, Zlocha és Virág is betalált, 0-4-nél pedig gyakorlatilag eldőlt az mérkőzés.

 

A záró harmadban Berta növelte még nagyobbra a differenciát, amelyet az utolsó tíz percben csökkenteni tudott a Miskolc. Előbb Popovics, majd Sike volt eredményes, így a miskolci nézők a hajrá miatt egy kicsit jobb szájízzel távozhattak a jégcsarnokból. Egyébként az Újpest sikeréhez nem férhetett kétség.



 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu