Angol listavezető bánt el az Újpesttel

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 20. 22:22
Két góllal győzte le az angol másodosztályú labdarúgó bajnokság (Championship) listavezetője, a Wolverhampton Wanderers az Újpestet nemzetközi barátságos mérkőzésen. A hazaiak még az első félidőben bebiztosították győzelmüket két szabadrúgás után közelről a kapuba kotort labdával és ám a helyzetek alapján is megérdemelt sikert arattak. Szentes Lázár együttesének csak pillanatai voltak.


NEMZETKÖZI BARÁTSÁGOS LABDARÚGÓ MÉRKŐZÉS:
WOLVERHAMPTON WANDERERS – ÚJPEST FC 2-0 (2-0)
Wolverhampton, Molineux Stadion, 1000 néző.
WOLVERHAMPTON WANDERERS: Higgs – Ward, Friend, Shackell, Craddock – Melbourne, Salmon, Gleeson, Reid – Iwelumo, Vokes. Menedzser: Mick McCarthy
ÚJPEST FC: Balajcza (Kurucz, 46.) – Dudics, Cutuk (Dvorschák, 59.), Lipták, Mijadinoski – Bori, Jucemar, Foxi (Simon K., 59.), Remili – Rajczi (Szabó B., 85.), Kabát (Simon A., 59.). Vezetőedző: Szentes Lázár.
Gólszerző: Shackell (25.), Iwelumo (31.)

 

Ezer néző volt kiváncsi az Újpest vendégjátékára a Championship listavezetője, a Wolverhampton otthonában rendezett barátságos mérkőzésen.

 

Miközben Angliában nincs megállás a téli szezonban, addig a magyar együttes már több mint egy hónapja nem lépett pályára nagyobb téttel bíró találkozón. Az első játékrészben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, bár érződött a hazai csatárokkal meggyűlik a lilák védőinek a baja.

 

Végül a mindkét bekapott gólt egy pontrúgás előzött meg, előbb egy élesen belőtt szabadrúgás után pattant a labda Shackell elé a 25. perben, aki közelről nem hibázott, csakúgy, mint Iwelumo, aki egy kapufáról lecsorgó labdát pofozott Balajcza hálójába röviddel később.

 

A szünet után leült a mérkőzés, helyzetet alig-alig tudtak kialakítani a felek, majd a hajrában is inkább a Wolverhampton volt fölényben, de maradt a 2-0. Mindenképpen tanulságos találkozót zárt az NB I-ben második Újpest Angliában.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu