KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TORNA"
Berki Horvátországban hangol Londonra 2012. február 21. 16:44 Berki Krisztián az elmúlt egy hetet Horvátországban töltötte, de tornász világ- és Európa-bajnokunk nem az edzések fáradalmait pihente ki, hanem éppen hogy edzett, méghozzá kőkeményen.
 
Újabb magyar érmes az olimpián? 2012. február 8. 10:03 A tavaly októberi, tokiói világbajnokságon elért negyedik helyét tekinti kiindulópontnak a londoni olimpiára Hidvégi Vid, akinek alapvető célja az, hogy ott legyen a lólengés ötkarikás fináléjában.
 
"Minden célkitűzést teljesítettünk!" 2012. január 11. 14:22 A tornászok londoni tesztversenyén kedd éjszaka olimpiai kvótát szerzett Hídvégi Vid elégedetten értékelte teljesítményét, s úgy fogalmazott, eddig minden célkitűzését teljesítette.
 
Örökre eltiltották a molesztáló edzőt 2011. november 17. 13:19 Tanítványainak szexuális zaklatása miatt az Amerikai Torna Szövetség örökös eltiltással sújtotta Don Peterst, a 80-as évek sikeredzőjét.
 
Berki újra világbajnok, irány London?! 2011. október 15. 08:18 EXKLUZÍV! Szenzációs kettős magyar sikert hozott a tokiói tornász világbajnokság szombat reggeli lólengés döntője, ahol Berki Krisztián óriási fölénnyel védte meg címét, míg Hídvégi Vid a negyedik helyen zárt. Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a mindenkit foglalkoztató kérdésre a SportHirado.hu-nak azt válaszolta, jelenlegi tudomása szerint kvalifikálta magát Berki az olimpiára, de a hivatalos döntésre vasárnapig várni kell.
 
A vb-arany is kevés lehet az olimpiához! 2011. október 14. 17:42 Most akkor külön-külön, vagy egyben? Berki Krisztiánnal számol az egész ország, világbajnok tornászunknak ugyanis nem mindegy, mi a válasz az imént feltett kérdésre. Ami biztos: szombaton kora reggel a lehető legjobb eredménnyel kell megkaparintania az aranyérmet, és még megeshet, ez is kevés lesz.
 
„Berki mindent visz a világbajnokságon” 2011. október 13. 21:12 A csütörtöki edzéseken lepróbálta a lólengés szombati döntőjét a címvédő Berki Krisztián és a fináléba nyolcadikként bejutott Hídvégi Vid a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon. A magyar szövetség (MATSZ) tájékoztatása szerint Hídvégit hatodikként, Berkit hetedikként szólítják a szerhez, a két tornász ennek megfelelően, időrendi sorrendben mutatta be gyakorlatát a csütörtöki tréningen.
 
Megműtötték a háromszoros világbajnokot 2011. október 11. 09:19 Achilles-ín-műtéten esett át Alicia Sacramone, a háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes tornász. A 23 éves amerikainak a tokiói világbajnokság előtti múlt csütörtöki edzésen szakadt el az Achilles-ína, és szombaton már hazautazott. Az erdélyi magyar Brestyán Mihállyal készülő Sacramone saját internetes oldalán jelezte, a műtét jól sikerült, de még nem tudja, mikor térhet vissza. Bízik benne, hogy szerepelhet a jövő évi londoni olimpián.
 
Él az esély a magyar olimpiai aranyra 2011. október 10. 16:28 EXKLUZÍV! Emberfelettit küzdött Berki Krisztián a gyűrűkkel, így megmaradt a remény, hogy eléri célját, és jövőre ott lesz Londonban. Hivatalosan még nem erősítették meg, de a magyar szakvezetés számítása alapján teljesítette az olimpiai induláshoz szükséges feltétel első részét. A tokiói tornász világbajnokságon gyűrűn és nyújtón elérte az átlagpontszám 85 százalékát. Most már csak az kell, hogy szombaton érmet nyerjen a lólengés szerenkénti fináléjában, ahova első helyen jutott be.
 
Elúszóban egy magyar olimpia érem?! 2011. október 9. 17:37 Berki Krisztián az első helyen áll lólengésben a férfiak selejtezőjének első napja után a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon. Ugyanitt Hídvégi Vid egyelőre a negyedik. A szinte biztosan ötkarikás érmesnek számolt Berki akkor tud olimpiai kvótát szerezni, ha lólengésben érmes lesz, míg másik két szeren az átlagpontszám 85 százalékát eléri. Hogy a 85 százalékba beleesik-e pontszáma, az hétfőn derül ki, a lólengés fináléját pedig szombaton rendezik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu