Berki Horvátországban hangol Londonra

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 21. 16:44
Berki Krisztián az elmúlt egy hetet Horvátországban töltötte, de tornász világ- és Európa-bajnokunk nem az edzések fáradalmait pihente ki, hanem éppen hogy edzett, méghozzá kőkeményen.


„Kiszorultunk a Tornacsarnokból, mert ott a vívók vették át a terepet, ezért mentünk Horvátországba, ahol egy nagyon modern komplexumban készülhettem.” – mondta a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt Berki. – „Több szempontból is jó választás volt, egyrészt mert mindössze kétszázhetven kilométert kellett autózni, másrészt mert a tornacsarnokot négy éve építették, ami azt jelenti, hogy legalább annyi tornaszer volt benne, mint a tatai edzőtáborban, csak sokkal újabbak. Jó volt egy kicsit elvonulni, mert így egy hétig csak a tornával foglalkoztam. Hogy változtattunk-e bármit is? Nem.  Tulajdonképpen ugyanazt az edzésmunkát végeztem, mint itthon, csak éppen több idő maradt a pihenésre.”

A londoni olimpiára gőzerővel készülő Berki az elkövetkező két hétben folytatja a kemény munkát: csak most már a tatai edzőtáborban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu