KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERKI_KRISZTIAN"
Hosszú és Berki az év sportolója 2014. december 18. 23:02 A tavalyi év után ismét Hosszú Katinka érdemelte ki az év legjobb női sportolója címet azután, hogy a FINA az év női úszójának megválasztotta. Az év férfi sportolója a lólengésben idén harmadszor világbajnok Berki Krisztián lett a magyar sportújságírók szavazatai alapján.
 
Berki újra vb-aranyérmes - videóval! 2014. október 11. 13:27 Az olimpiai bajnok Berki Krisztián aranyérmet nyert lólengésben szombaton a tornászok nanningi világbajnokságán.
 
Berki leesett a lóról a vb-n, nem döntős 2013. október 1. 12:55 Berki Krisztián, a lólengés olimpiai- és világbajnoka nem jutott döntőbe az antwerpeni torna világbajnokságon, mert a keddi selejtezőben leesett a szerről.
 
Berki: új gyakorlattal a 3. vb-címért 2013. szeptember 27. 09:04 Az olimpiai bajnok és világbajnoki címvédő Berki Krisztián a tervek szerint a lólengés selejtezőjében a 6,7-es, a döntőben pedig az új, 7,0-s kiinduló pontszámú gyakorlatát mutatja majd be a hétfőn kezdődő antwerpeni torna vb-n.
 
Berki aranyérmes Dohában 2013. március 28. 17:28 Az olimpiai bajnok Berki Krisztián nyerte a lólengést a tornászok dohai Világkupa-versenyén. Hidvégi Vid ugyanezen a szeren harmadik lett.
 
Díszpolgári cím a bajnokoknak 2012. augusztus 27. 13:54 Rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását kezdeményezte keddre Wintermantel Zsolt (Fidesz-Újpestért Egyesület) polgármester, hogy a két újpesti olimpiai bajnok, Berki Krisztián tornász és Dombi Rudolf kajakozó díszpolgári címet kapjon.
 
Berki: Mi értelme lenne abbahagyni? 2012. augusztus 14. 17:18 Berki Krisztián olimpiai aranyérmet nyert Londonban, ezzel a lólengés vitathatatlan királya lett 2012-ben, már ha nem volt eddig is az. Utólag visszanézve egyre jobban úgy érzi, hogy megérdemelte az aranyat, és hogy edz-e még idén, az leginkább nem is tőle, hanem edzőjétől, Kovács Istvántól függ majd. A SportHíradó az olimpiai bajnokkal beszélgetett.
 
Szerencse is kell Berkinek 2012. augusztus 5. 12:19 Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke szerint a jó gyakorlatok mellett szerencse is kell majd ahhoz, hogy a kétszeres világbajnok Berki Krisztián, valamint Hidvégi Vid jó eredményt érjen el délután a londoni olimpia lólengés-döntőjében.
 
Berki jó állapotban van 2012. július 25. 19:13 Karácsony István, a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) technikai bizottságának magyar tagja, a pénteken kezdődő londoni olimpia férfi talajversenyének főellenőre szerint Berki Krisztián jó állapotban várja a lólengést, amelyben aranyesélyesnek számít.
 
Berki készen áll a nagy megméretésre 2012. július 21. 21:30 Szombaton elutazott Londonba a magyar tornászkülönítmény: Böczögő Dorina, Berki Krisztián és Hídvégi Vid mostantól az olimpia helyszínén készül a versenyig.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu