Berki jó állapotban van

Szerző: MTILétrehozva: 2012. július 25. 19:13
Karácsony István, a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) technikai bizottságának magyar tagja, a pénteken kezdődő londoni olimpia férfi talajversenyének főellenőre szerint Berki Krisztián jó állapotban várja a lólengést, amelyben aranyesélyesnek számít.


 

„A szerdai pódiumedzésen a helyemen, a talaj zsűriasztalnál ültem, és éppen mellettünk volt a lólengés. Persze, hogy félszemmel Krisztiánt és Hidvégi Videt figyeltem. Úgy láttam, mindketten jó állapotban vannak, és ahogy ilyenkor illik, jó benyomást keltettek a pontozókban" - mondta az MTI-nek Karácsony István. Hozzátette: ez az edzés nem létkérdés, az a lényeg, hogy mit nyújt a sportoló majd a versenyen.

Hangsúlyozta: Berkinek változatlanul a hazai közönség előtt szereplő Louis Smith a legnagyobb ellenfele: „Berki egyértelműen szebb és elegánsabb gyakorlatra képes. Lehet, hogy egy részpontszámban jobb a brit tornász, de az összesített eredmény számít. Az pedig tévhit, hogy ilyenkor a pontozók a hazai versenyzőt segítenék: mindenki a gyakorlatot nézi, nem azt, hogy ki mutatja be. Az természetesen Smith-t feldobhatja, hogy sok ezren szurkolnak majd neki" - mondta Karácsony István.

Címkék: berki_krisztian
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu