KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LONDON_2012"
Olimpia: az UTE nyerte a klubversenyt 2012. szeptember 12. 14:30 Az Újpesti TE versenyzői szerezték összesítésben a legtöbb pontot a londoni olimpián és paralimpián a magyar sportegyesületek közül.
 
Nem döntöttek az edzők jutalmazásáról 2012. szeptember 4. 15:27 A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége hétfőn nem döntött a Londonban sikeresen szereplő sportolókat felkészítő szakemberek jutalmazásáról.
 
„A britség ünnepe volt az olimpia" 2012. augusztus 12. 15:48 Az újból felfedezett brit nemzeti önazonosság ünnepeként értékeli a brit sajtó a londoni olimpia két hetének örökségét.
 
„Az olimpia vonzó terroristacélpont” 2012. július 22. 13:14 Az izraeli hatóságok attól tartanak, hogy "egy iráni terrorosztag" támadást tervezhet a londoni olimpián részt vevő izraeli csapat ellen - írta a The Sunday Times vasárnap.
 
Olimpia: létszámban megelőzték az USA-t 2012. július 17. 10:49 A házigazda britek vesznek részt a legnagyobb számban a jövő pénteken kezdődő londoni olimpián.
 
Babos miatt tiltakozik a teniszszövetség 2012. július 11. 10:42 A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) nehezményezi a nemzetközi szövetség (ITF) utólagos döntését, mely által a svájci Timea Bacsinszky helyén Babos Tímea helyett az osztrák Tamira Paszek indulhat egyesben a londoni olimpia női tornáján.
 
Öt walesi a brit olimpiai keretben 2012. július 2. 19:43 Hétfő délután kihirdette a brit olimpiai futball-válogatott keretének 18 fős névsorát Stuart Pearce szövetségi edző. Két BL-győztes is ott van (Bertrand, Sturridge), hárman a másodosztályból érkeznek (Butland, Steele, Sordell). Wales öt játékost küld a csapatba: Giggs, Bellamy, Ramsey, Allen, Taylor.
 
Az olimpiára 4 teniszezőnknek van esélye 2012. június 20. 21:44 Jó esetben négy magyar női játékos indulhat a londoni olimpiai tenisztornán.
 
156 magyar nevezhető az olimpiára 2012. június 11. 09:14 Gercsák Csaba hosszútávúszó vasárnapi kvótaszerzésével már 156 magyar sportoló nevezhető a londoni versenyekre.
 
Londonról szólt a budapesti konferencia 2012. április 27. 18:45 Az idei nyári olimpiának otthont adó London állt a középpontban az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) Budapesten zajló 33. konferenciájának pénteki, második napján. A szervező Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tájékoztatása szerint James McLeod, a londoni játékok szervezőbizottságának (LOCOG) nemzetközi igazgatója a sportolói akkreditációkról, az ötkarikás létesítményekről, valamint az olimpiai faluról tartott előadást. A sportvezető jelezte, a megnyitó ünnepség július 27-én - magyar idő szerint - 22 órakor kezdődik, s hajnali 1 órakor fejeződik be. McLeod hozzátette, a csapatokat, küldöttségeket, delegációkat július 16-tól fogadják a Heathrow repülőtéren kialakított hivatalos akkreditációs ponton. A jegyértékesítéssel kapcsolatban a LOCOG nemzetközi igazgatója beszámolt arról, hogy a világ minden táján hatalmas a kereslet a belépők iránt, így biztosak abban, hogy minden sporteseményen teltház lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu