KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROBIN VAN PERSIE"
RvP edzett, Hollandia fellélegzett 2014. május 22. 15:03 Futótűzként terjedt a hír, hogy Robin van Persie térdsérülést szenvedett a holland válogatott edzőtáborában, és Kevin Strootman után újabb alapemberét veszítheti el a világbajnokságra készülő narancsmezes csapat.
 
Van Persie nélkül az MU a negyeddöntőben 2014. március 21. 19:07 A Manchester United tájékoztatása szerint egy-másfél hónapos kihagyás vár a klub holland válogatott csatárára, Robin van Persie-re.
 
Az MU ismét elveszítette Van Persie-t! 2013. december 13. 15:40 Combizomhúzódást szenvedett a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és előreláthatólag egy hónapig nem léphet pályára Robin van Persie, a Manchester United holland válogatott csatára.
 
RvP: Januzajnál jobbat még nem láttam 2013. november 17. 13:21 Robin van Persie, a Manchester United holland középcsatára szerint Adnan Januzaj, az angol bajnokcsapat idén berobbant, 18 éves belga szupertehetsége az egyik legjobb fiatal játékos, akivel pályafutása során találkozott.
 
Van Persie végleg kinőtte az Arsenalt 2013. november 11. 10:10 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a vasárnapi, Manchester United elleni rangadó előtt úgy nyilatkozott, hogy számára Robin van Persie mindig a londoni csapat játékosa marad, hiába igazolt 2012 nyarán a riválishoz. A holland csatár tegnap azonban megint betalált egykori csapata ellen, amellyel nemcsak eldöntötte a rangadót, de gólja után úgy ünnepelt, ami egyértelműen jelezte, hogy ő egyáltalán nem ugyanúgy érez, mint a francia tréner.
 
Van Persie sérült, Moyes bajban 2013. október 18. 21:04 David Moyes, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy világklasszis holland középcsatára, Robin van Persie továbbra is vádlisérüléssel küszködik, és kétséges, hogy játszhat-e szombaton, a hazai Southampton elleni bajnokin.
 
Van Persie csere lehet Amszterdamban 2013. október 10. 14:29 Robin Van Persie-t mégis nevezhetik a péntek esti - a magyarok szempontjából kulcsfontosságú, a hollandok számára tét nélküli - amszterdami vb-selejtezőre, ahol a cserepadon foglalhat majd helyet.
 
Hogy jön ki Rooney és Van Persie? 2013. szeptember 19. 11:46 Wayne Rooney eddig viszonylag keveset nyilatkozott arról, hogy hogyan jön ki Robin van Persie-vel. A rossz nyelvek szerint ugyanis a holland csatárnak is köze volt ahhoz, hogy nyáron átigazolási kérelmet nyújtott be a Manchester Unitedhez. Most elárulta, hogy nem sok alapja van ezeknek a pletykálnak.
 
„Van Persie gólja? Az évszázad találata” 2013. április 23. 14:50 Hétfőn elért, huszadik bajnoki címével visszavágott a tavalyi bajnok Citynek a Manchester United, amely ismét bizonyította, hogy a legmagasabb szintet képviseli Angliában, immár évtizedek óta. Ez a summázata a legendás skót menedzser Sir Alex Ferguson nyilatkozatának, aki szerint jelenlegi együttese semmivel sem rosszabb, mint korábbi bajnokcsapatai. Robin Van Persie kapásgóljára azt mondta, hogy "az évszázad találata". RvP első bajnoki címét ünnepelhette 29 évesen.
 
Van Persie beszólt az UEFA-nak! 2013. március 21. 17:09 Az MU BL-kiesése és utóbbi időben mutatott gólképtelensége megviselhette Robin Van Persie-t, a Vörös Ördögök holland válogatott csatárát, aki gyávának nevezte az UEFA-t legfrissebb nyilatkozatában. Azt kritizálta, hogy az európai szövetség kiáll Cüneyt Cakir bíró mellett, aki - sokak szerint véleményes - kiállítással sújtotta RvP csapattársát, Nanit a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő visszavágón. A piros lap átrajzolta az erőviszonyokat s a párharcból végül a Real jutott tovább 3-2-es összesítéssel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu