Hogy jön ki Rooney és Van Persie?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 19. 11:46
Wayne Rooney eddig viszonylag keveset nyilatkozott arról, hogy hogyan jön ki Robin van Persie-vel. A rossz nyelvek szerint ugyanis a holland csatárnak is köze volt ahhoz, hogy nyáron átigazolási kérelmet nyújtott be a Manchester Unitedhez. Most elárulta, hogy nem sok alapja van ezeknek a pletykálnak.


 

Robin van Persie korábban többször is elismerően nyilatkozott Wayne Rooney-ról, elárulva, hogy nagy szerepe volt a tavaly nyári klubváltásában annak is, hogy együtt játszhat a támadósorban az angol válogatot csatárral.

A másik fél azonban csak ritkán szólalt meg, nyáron pedig átigazolási kérelmet nyújtott be a Manchester Unitedhez, aminek a rossz nyelvek szerinte egyik oka az volt, hogy a holland lett a csapat első számú középcsatára, nem pedig ő.

A Bajnokok Ligájában a Bayer Leverkusen felett aratott 4-2-es győzelem azonban bebizonyította, hogy a két játékos tökéletesen tud együtt játszani. RvP ezúttal beérte egyel is, Rooney viszont duplázott, és megszerezte 200. gólját a klub színeiben.

"Robin és én barátok vagyunk a pályán kívül is - mondta a meccs után a 27 éves Rooney. - Egyáltalán nincs köztünk probléma. Jóban vagyunk, és segítjük egymást, hogy sikeresek legyünk. A menedzser tisztázta, hogy szeretne egy csatárt elöl, egyet pedig mögötte."

"A hátsónak segítenie kell a középpályát is, de bármi is a sorrend, nekem nem számít. Most is tettük a dolgunkat együtt, de már az előző szezoban is jók voltunk. Remélem, most még jobbak leszünk."

Az ékpár nagy valószínűséggel vasárnap is együtt fog kezdeni a Manchester City elleni városi derbin.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Rooney még mindig közénk tartozik"
A Manchester United első 2013/2014-es bajnoki mérkőzésén, a Swansea City otthonában csereként félórás szerepet kapott Wayne Rooney is, aki két gólpasszt adott, de akinek jövője még mindig bizonytalan az Old Traffordon. Bár az is...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
RvP: Rooney az egyik ok, hogy itt vagyok
Robin van Persie, a Manchester United holland csatára, a Premier League utolsó két szezonjának gólkirálya, és a vasárnapi győztes Angol Szuperkupameccs duplázó hőse elárulta, hogy az Arsenaltól való egy évvel ezelőtti...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu