"Rooney még mindig közénk tartozik"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 20. 10:43
A Manchester United első 2013/2014-es bajnoki mérkőzésén, a Swansea City otthonában csereként félórás szerepet kapott Wayne Rooney is, aki két gólpasszt adott, de akinek jövője még mindig bizonytalan az Old Traffordon. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb az esély arra, hogy még nyáron klubot vált. Michael Carrick, a csapat középpályása szerint bármi történt is köztük az elmúlt időszakban, ő még mindig közéjük tartozik.


 

Akármennyire is bizonytalan Wayne Rooney abban, hogy maradni akar-e az Old Traffordon vagy sem, az biztos, hogy hétvégi játékán ez nem látszott, és csereként beállva két gólpasszával jelezte a Swansea City ellen, hogy továbbra is fontos szerepet játszik a Manchester United csapatában.

A Chelsea viszont kitartóan érdeklődik, és a hírek szerint 40 millió fontos ajánlattal készül bekopogtatni az Old Traffordra. A történet szerint a kisebb sérülésekkel is bajlódó Rooney több csapattársával is összekapott az átigazolási ügye és makacssága miatt, de Michael Carrick, az együttes középpályása szerint közéjük tartozik.

"Wayne remek játékos. A srácok egyike, közülünk való, mert mi mindannyian összetartozunk - mondta a 32 éves középpályás. - Nem hallottam még a szurkolókat, de azt tudom, hogy borzasztóan sokat adott már ennek a klubnak. A drukkerek mögötte állnak, akárcsak mi, csapattársai."

"A Swansea ellen bajnokin bejött, és nagyon jól mozgott. Összehozott két gólt, ő adta a passzokat. Ő ilyen, a játéka erről szól. Mindannyian egymásért játszunk, azért, hogy nyerjünk, ő pedig a része ennek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea már 40 milliót adna Rooney-ért
Angol sajtóinformációk szerint a Chelsea egy utolsó, 40 millió fontos ajánlatot készül tenni Wayne Rooney-ért, a Manchester United csatáráért, aki tegnap csereként pályára lépett a Swansea City elleni PL-nyitómeccsen, de...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moyes: Rooney hihetetlenül elszánt volt
David Moyes szerint semmilyen probléma nem volt Wayne Rooney hozzáállásával a Swansea elleni, fényes győzelemmel végződő, szombati PL-nyitányon. A skót mester sokkal szebben debütált a Manchester United kispadján a PL-ben, mint...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Rooney biztos nem lesz a Chelsea-é"
Roberto Di Matteo. a Chelsea egykori menedzsere szerint borítékolható, hogy a Manchester United nem engedi el Wayne Rooney-t a Chelsea-hez. Az angol bajnokcsapat történetében minden ez ellen szól, arról nem is szólva, hogy...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Wayne Rooney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu