A Chelsea már 40 milliót adna Rooney-ért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 18. 19:36
Angol sajtóinformációk szerint a Chelsea egy utolsó, 40 millió fontos ajánlatot készül tenni Wayne Rooney-ért, a Manchester United csatáráért, aki tegnap csereként pályára lépett a Swansea City elleni PL-nyitómeccsen, de látványosan nem ünnepelt egyik gólpassza után, és a hírek szerint még mindig boldogtalan az Old Traffordon.


 

Wayne Rooney a Premier League első fordulójában csereként pályára lépett a Manchester United csapatában, sőt adott is két gólpasszt a Swansea City ellen. Egyre inkább úgy néz ki, hogy a csatár marad az Old Traffordon, de a Sunday People információi szerint a Chelsea még nem adta fel a reményt, hogy szerződtesse.

Az eddigi két próbálkozásuk nem járt sikerrel, a MU mindkét ajánlatukat azonnal visszautasította, ezért a lap szerint a londoniak 40 milliós, és heti 300 ezer fontos fizetési ajánlatot tesznek a MU és a játékos elé, de ezek után José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem foglalkozik többet a játékossal. Ennyiért vinnék, többért nem.

A portugál mesternek azonban más terve is van arra az esetre, ha Rooney leigazolása útba esne, David Moyes, a Manchester United menedzsere ugyanis többször is hangoztatta nyáron, hogy a támadó nem eladó. Mourinho azonban mindenképpen szeretne még egy középcsatárt, így képbe jöhet még Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel játékosa.

Szóba jöhet még Samuel Eto'o leigazolása az Anzsi Mahacskalától, esetleg tárgyalnának Luis Suárezről is a Liverpoolal, ami azért lehetne gyümölcsözőbb az Arsenal érdeklődésénél, mert Roman Abramovics, a Chelsea tulaja minden bizonnyal meg is adná azt az 50 millió fontot, amit a Pool az uruguayiért kér.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bajnokhoz méltó United-nyitány
VIDEÓ! Simán, nagyon simán verte az előszezonban 100 százalékos, Ligakupa-győztes Swansea-t a PL-címvédő Manchester United az új menedzser, David Moyes második tétmeccsén, szombat este. Minden összejött a Vörös Ördögöknek a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moyes: Rooney hihetetlenül elszánt volt
David Moyes szerint semmilyen probléma nem volt Wayne Rooney hozzáállásával a Swansea elleni, fényes győzelemmel végződő, szombati PL-nyitányon. A skót mester sokkal szebben debütált a Manchester United kispadján a PL-ben, mint...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Wayne Rooney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu