RvP: Rooney az egyik ok, hogy itt vagyok

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 11. 22:20
Robin van Persie, a Manchester United holland csatára, a Premier League utolsó két szezonjának gólkirálya, és a vasárnapi győztes Angol Szuperkupameccs duplázó hőse elárulta, hogy az Arsenaltól való egy évvel ezelőtti távozásának egyik oka az volt, hogy együtt játszhasson Wayne Rooney-vel. Erre az most el akar menni.


 

Robin van Persie tavaly nyáron hagyta el nyolc év után az Arsenal együttesét, és igazolt a rivális Manchester Unitedhez, amellyel rögtön angol bajnok és gólkirály lett, sőt vasárnap már Angol Szuperkupa-győztes is, miután éppen az ő két góljával 2-0-ra legyőzték a Wigan Athleticet.

Az Old Traffordon az egyik fő téma mostanság Wayne Rooney maradása vagy távozása. Ami biztos, hogy a 27 éves sértődött játékos menni akar, a MU nem akarja engedni, a Chelsea viszont meg akarja venni. Eddig RvP nem szólalt meg az ügyben, de a mai győztes meccs előtt ő is megtette.

"Mindenki azt akarja, hogy Wayne maradjon, és mélyen belül szerintem ugyanezt szeretné ő is - mondta a 30 éves holland csatára The Sunnak. - Az egyik oka annak, hogy tavaly a Manchester Unitedhez jöttem, az volt, hogy együtt játszhatok majd Wayne-nel."

"Nagyon remélem, maradni fog. Nem csak azért, mert remek gólszerző, hanem mert rengeteget dolgozik az egész pályán. Gyűlöl veszíteni, ezért lehet azt látni, hogy egy támadóakció után vadul rohan hátra védekezni. Igazi fegyver minden csapat ellen. Újra jó lesz, mert nagyon erős srác."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
RvP-dupla, trófeával indított Moyes
VIDEÓ! Első tétmeccse után máris begyűjtött egy címet a Manchester United új, skót menedzsere, a Sir Alex Fergusont váltó David Moyes vasárnap este. A Wigan csak asszisztálni tudott ehhez, Robin Van Persie szállította a trófeát....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moyes: "Nem dobtuk ki Rooney-t!"
David Moyes már meg is nyerte első trófeáját a Manchester United élén, miután vasárnap a Wigan Athleticet 2-0-ra legyőzve újra az Old Traffordra hozta az Angol Szuperkupát. Közben azonban volt ideje cáfolni az újságok híreit és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu