Moyes: "Nem dobtuk ki Rooney-t!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 11. 18:39
David Moyes már meg is nyerte első trófeáját a Manchester United élén, miután vasárnap a Wigan Athleticet 2-0-ra legyőzve újra az Old Traffordra hozta az Angol Szuperkupát. Közben azonban volt ideje cáfolni az újságok híreit és spekulációit a mostanság látványosan mellőzött Wayne Rooney-val kapcsolatban.


 

Az Old Traffordon mostanában örülnek is, meg nem is. Örülnek, mert a csapat könnyedén elhódította az Angol Szuperkupát (Community Shield), miután 2-0-ra legyőzte a Wigah Athleticet a Wembley Stadionban.

David Moyes elmondta, hogy ez a trófea Sir Alex Fergusoné, mert ezt a csapatot ő rakta össze, ez a gárda nyerte meg az előző szezonban a Premier League-et. "Csak átadta őket nekem, úgyhogy ez az ő kupája. Hatalmas köszönettel tartozom neki, mert engem választott."

Wayne Rooney elhúzódó ügye azonban semmi okot nem szolgáltat a vidámságra. Az angol válogatott csatár a Chelsea-hez akar igazolni, a londoni klub azonban egyelőre csak 30 millió fontot akar érte adni. Ennyiért a United nem fogja odaadni. Patt.

Pedig Rooney már minden előszezonbeli túrából és meccsből kimaradt, és a vasárnapi Szuperkupáról is hiányzott. Az utóbbi napokban a játékos a tartalékokkal edzett, az újságok szerint vagy a saját akaratából, de az is lehet, hogy valami komolyabb áll a háttérben.

A skót menedzser most rendbe tette a dolgokat. "Én nem dobtam ki Wayne-t sehonnan - mondta a tréner az újságíróknak. - Valamelyikük hazugságokat írt, félrevezette az olvasóit. Azért játszott a tartalékcsapatban, mert ő kérte. Vállsérülést szenvedett, ezért nem tudtunk számolni vele."

A 27 éves játékos állítólag már közölte a csapattársaival, hogy a Stamford Bridge-en folytatja pályafutását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
RvP-dupla, trófeával indított Moyes
VIDEÓ! Első tétmeccse után máris begyűjtött egy címet a Manchester United új, skót menedzsere, a Sir Alex Fergusont váltó David Moyes vasárnap este. A Wigan csak asszisztálni tudott ehhez, Robin Van Persie szállította a trófeát....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney elárulta: a Chelsea játékosa lesz
Az ESPN értesülései szerint Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott csatára teljesen biztos abban, hogy nyáron a Chelsea csapatába igazol, ezt pedig már be is jelentette csapattársainak....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu