Rooney elárulta: a Chelsea játékosa lesz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 10. 19:51
Az ESPN értesülései szerint Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott csatára teljesen biztos abban, hogy nyáron a Chelsea csapatába igazol, ezt pedig már be is jelentette csapattársainak.


 

A Chelsea eddig már kétszer tett ajánlatot Wayne Rooney-ért, a Manchester City válogatott csatáráért, aki nagyon el akar igazolni az Old Traffordról. Bár klubja nem eddig határozottan nemet mondott mind neki, mind a londoniaknak, a csatár annyira biztos a távozásában, hogy az ESPN értesülései szerint már el is mondta jelenlegi csapattársainak.

A Vörös Ördögök több játékosának sem tetszik Rooney viselkedése és tiszteletlensége, aki nyáron nem akarta meghosszabbítani 2015-ig tartó szerződését a klubbal, és arra sem törekedett, hogy az elmúlt időszakban kapcsolata jobb legyen a többiekkel.

A klub és a játékos viszonya kilenc év után romlott meg, a pontos okokat nem tudni, de valószínűleg Rooney személyes hiúságán esett csorba, miután a gólkirály Robin van Persie érkezése óta nem azon a poszton játszik, ahol szeretne. A játékos pedig ezt még mindig csak úgy tudja kezelni, mint 2010-ben: sértődötten átigazolási kérelmet nyújtott be.

Hiányzott a csapat ázsiai túrájáról, és a stockholmi AIK ellen meccsre sem tartott a többiekkel, mindkettő mögött állítólag sérülés áll, de nem lépett pályára a Sevilla elleni gálameccsen sem. Kérdés, hogy David Moyes menedzser berakja-e a Wigan Athletic elleni vasárnapi Angol Szuperkupa-meccsen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Sértő 25 milliót ajánlani Rooney-ért!"
Bryan Robson, a Manchester United legendás csapatkapitánya szerint 25 millió fontot ajánlani egy olyan ikonikus játékosért, mint Wayne Rooney, egyszerűen sértés. A Chelsea pedig pont ennyit kínált legutóbb, mikor a világ...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Wayne Rooney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu