Van Persie sérült, Moyes bajban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 18. 21:04
David Moyes, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy világklasszis holland középcsatára, Robin van Persie továbbra is vádlisérüléssel küszködik, és kétséges, hogy játszhat-e szombaton, a hazai Southampton elleni bajnokin.


 

David Moyes, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy holland középcsatára, Robin van Persie a válogatott hétvégén kisebb vádlisérülést szedett össze, és lábujjproblémái is vannak, ezért egyáltalán nem biztos, hogy pályára lép a hétvégi, Southampton elleni bajnokin az Old Traffordon.

"Kaptunk pár pofont az elmúlt napokban, az egyik az, hogy egyre jobban kell aggódnunk Robin van Persie miatt - mondta Moyes a MUTV-nek. - Kapott egy rúgást a vádlijára, ezért le is kellett hozni a Törökország elleni meccsen. A lábujjaival is vannak gondok, majd meglátjuk, mennyire jönnek rendbe."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csak az új csodafegyver segít az MU-n?
A Premier League nyolcadik fordulója sem tartogat leküzdhetetlen akadályokat a nagycsapatok előtt, de azért a tabella eleje nagyon is változhat a válogatott szünet utáni hétvégén. Az éllovas, és a sérüléshullámból egyre jobban...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu