RvP: Januzajnál jobbat még nem láttam

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 17. 13:21
Robin van Persie, a Manchester United holland középcsatára szerint Adnan Januzaj, az angol bajnokcsapat idén berobbant, 18 éves belga szupertehetsége az egyik legjobb fiatal játékos, akivel pályafutása során találkozott.


 

Adnan Januzajról ugyan már eddig is tudtak a Manchester United szurkolói, a fiatal belga játékos azonban az idei szezonban robbant be a csapatba, miután debütált a Premier League-ben a Crystal Palace ellen, majd két gólt - és csapatának három pontot - szerzett a Sunderland ellen.

Robin van Persie, a Vörös Ördögök holland középcsatára maga is nagy ígéret volt, mikor 2004-ben, 21 évesen hazájából, a Feyenoordtól az Arsenal csapatához igazolt, de elárulta, hogy pályafutása során még nem találkozott ilyen tehetséges fiatallal, mint a 18 éves Januzaj.

"Az évek során rengeteg fiatal játékost láttam, és őszintén el kell, hogy mondjam, Januzaj köztük az első két helyen van - mondta Van Pesie a United hivatalos oldalának. - Ha tíz évvel visszamegyek az időben, mikor én ilyen fiatal voltam, sok hasonlóságot fedezek fel köztünk."

"Tele van önbizalommal, jó értelemben. Nem nagyon törődik a rá nehezedő hatalmas nyomással. Ez ugyanígy volt velem is, és látok pár dolgot benne, elsősorban a döntéseiben, ami a fiatalkori önmagamra emlékeztet. Persze nem ő az új van Persie, mert ő az új Adnan!"

"Nagyszerű játékos, én pedig nagy rajongója vagyok. Már az előszezonban feltűnt nekem, hogy különleges dolgokra képes. Egy rakás nagy meccsen egy rakás gólt szerez majd a Manchester Unitednak." David Moyes címvédő csapata november 24-én a Cardiff City otthonába látogat a Premier League 12. fordulójában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu