KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADNAN_JANUZAJ"
Januzaj a belga keretben 2014. április 29. 15:43 Marc Wilmots, a brazíliai világbajnokságra készülő belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Adnan Januzajra, a Manchester United fiatal játékosára is számít a Luxemburg és a Svédország elleni barátságos mérkőzéseken.
 
RvP: Januzajnál jobbat még nem láttam 2013. november 17. 13:21 Robin van Persie, a Manchester United holland középcsatára szerint Adnan Januzaj, az angol bajnokcsapat idén berobbant, 18 éves belga szupertehetsége az egyik legjobb fiatal játékos, akivel pályafutása során találkozott.
 
Giggs tanácsai Januzajnak 2013. október 25. 14:31 Adnan Januzaj a múlt hét végén írta alá új ötéves szerződését a Manchester Uniteddel, amely akkora fizetést biztosít neki, mint tinédzsernek még soha. Lett is ebből kalamajka a szurkolók között: megéri, nem éri meg? Mindenesetre Ryan Giggs, a csapat veterán szélsője tanácsokkal próbált segíteni a 18 éves belgának.
 
Ennyibe fájt a Unitednek Januzaj 2013. október 20. 14:40 Az idei szezonban eddig nincs oka túl sok örömre a Manchester United szurkolóinak, ugyanis a címvédő klub pocsékul kezdte a bajnoki szezont, és ami a legrosszabb, továbbra sem látni, David Moyes menedzser pontosan milyen játékost akar játszatni a csapattal. Viszont mindenképpen a pozitív hírek szűkös tartományába tartozott tegnap az a hír, hogy a klubnak sikerült megtartania szupertehetségét, a belga Adnan Januzajt. Nem volt olcsó, rekord dőlt meg, de valószínűleg megérte.
 
Januzaj aláírt, még öt évre a Unitedé 2013. október 19. 11:43 Aláírta új szerződését Adnan Januzaj, a Manchester United egyik legnagyobb tehetsége, bár több csapat is szerette volna megszerezni, különösen az olcsó lehetőségekre azonnal lecsapó Juventus. Egy éve így szerezték meg Paul Pogbát at angoloktól, most Davis Moyes már jobban figyelt. A belga még öt évig az Old Traffordon marad.
 
Ismét az MU-tól rabolna a Juve! 2013. szeptember 26. 16:43 A Juventus felvette a kapcsolatot a Manchester United egyik legnagyobb tehetségével, Adnan Januzajjal az ügynökén keresztül - írja a Daily Mail.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu