Januzaj aláírt, még öt évre a Unitedé

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 19. 11:43
Aláírta új szerződését Adnan Januzaj, a Manchester United egyik legnagyobb tehetsége, bár több csapat is szerette volna megszerezni, különösen az olcsó lehetőségekre azonnal lecsapó Juventus. Egy éve így szerezték meg Paul Pogbát at angoloktól, most Davis Moyes már jobban figyelt. A belga még öt évig az Old Traffordon marad.


 

A 18 éves Adnan Januzaj szerződése jövő nyáron járt volna le, és a riválisok rögtön elkezdtek mozgolódni, hogy megszerezzék a Manchester United fiatal tehetségét. Többek között a Juventus, a Barcelona és a Manchester City bejelentkezett, hogy olcsón lecsapjon a fiatal középpályásra.

A kérdés azonban szombat délelőtt eldőlt, miután a játékos és az angol bajnoki címvédő klub új, ötéves szerződést írtak alá. "Nagyon izgalmas, ha az ember aláírhat a Manchester Unitedhez - mondta Januzaj. - Amióta csak idejöttem (2011), mindig úgy éreztem, hogy ez az én klubom."

"Ez a szezon nekem remekül indult, a csapattal tarthattam az ázsiai túrára, debütáltam a szuperkupában a Wembley-ben, és a Sunderland ellen betörtem a csapatba is. Olyan ez, mint egy álom. Keményen akarok dolgozni, hogy stabil Manchester United-játékos legyek."

"Adnan kiemelkedő tehetség. Az egyensúlya, a nyugalma és képességei, ahogy egy az egyben képes megverni az ellenfeleit, kivételesek" - kommentálta az aláírást David Moyes menedzser a Twitteren, ahol a klub hivatalosan is bejelentette a hosszabbítás tényét.

A játékos 2011 óta játszik a Manchester United akadémiáján, ahova az Anderlechttől érkezett. Idén debütált a felnőttcsapatban is, ahol eddig három meccsen lépett pályára, két gólt szerzett, Roy Hodgson szövetségi kapitány és az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) pedig már a honosításán gondolkozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Csak az új csodafegyver segít az MU-n?
A Premier League nyolcadik fordulója sem tartogat leküzdhetetlen akadályokat a nagycsapatok előtt, de azért a tabella eleje nagyon is változhat a válogatott szünet utáni hétvégén. Az éllovas, és a sérüléshullámból egyre jobban...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wilshere nem kér az MU tehetségéből
Jack Wilshere nem venné jó néven, ha a Manchester Unitedbe berobbant Adnan Januzajjal csapattársak lennének az angol válogatottban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az MU nem akarja elveszteni új sztárját
A Manchester United hosszú távú szerződéssel és kiemelt fizetéssel győzné meg Adnan Januzajt arról, hogy meghosszabbítsa idény végén lejáró szerződését....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egy tinédzser húzta ki a bajból az MU-t!
VIDEÓK! A 18 éves középpályás Adnan Januzaj mentette meg a szégyentől a Manchester Unitedet a sereghajtó Sunderland otthonában, a Premier League hetedik fordulójában. A koszovói albán származású, belga játékos hat perc alatt...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: adnan_januzaj
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu