Wilshere nem kér az MU tehetségéből

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 9. 14:50
Jack Wilshere nem venné jó néven, ha a Manchester Unitedbe berobbant Adnan Januzajjal csapattársak lennének az angol válogatottban.


 

Januzaj először kezdett a Premier League-ben a hétvégén, és mindjárt két kiváló gólt szerzett a Manchester United színeiben Sunderlandben.

Az angol média már most sztárt csinált a 18 éves szélsőből, aki annak ellenére, hogy Brüsszelben született, nem kér a belga válogatottból – sőt származása miatt a horvát, a szerb és az albán együttesben is bevethető lenne.

Roy Hodgson angol szövetségi kapitány fontolgatja, hogy előbb-utóbb behívja az ifjoncot, az Arsenalban szereplő Jack Wilshere azonban ezt nem tartja jó ötletnek.

„Számomra valaki, ha angol, akkor angol, és az angol válogatottban játszik. Csak angol embereknek szabadna játszaniuk az angol csapatban” – mondta újságíróknak a középpályás.

„Attól, hogy Angliában élsz öt éve, az én felfogásom szerint nem leszel angol. Nem szabadna játszanod az angol válogatottban. Csak angolok futballozzanak az angol mezben” – nem győzte hangsúlyozni Wilshere.

A játékos hozzátette: azt is szerencsésebbnek tartja, ha a szövetségi kapitány angol, annak ellenére, hogy rengeteget köszönhet a korábbi szakvezetőnek, az olasz Fabio Capellónak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu