Giggs tanácsai Januzajnak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 25. 14:31
Adnan Januzaj a múlt hét végén írta alá új ötéves szerződését a Manchester Uniteddel, amely akkora fizetést biztosít neki, mint tinédzsernek még soha. Lett is ebből kalamajka a szurkolók között: megéri, nem éri meg? Mindenesetre Ryan Giggs, a csapat veterán szélsője tanácsokkal próbált segíteni a 18 éves belgának.


 

Adnan Januzaj idei szezonja mesésen kezdődött, nemcsak mert remekül debütált tétmeccsen a Manchester Unitedben, hanem mert a klub ezt heti 60 ezer fontos fizetéssel honorálta. A 18 éves középpályás körül egyszerre nagy lett a felhajtás, azonban nem akárki sietett a segítségére.

A Vörös Ördögök veterán szélsője, Ryan Giggs adott neki tanácsokat. "Mondtam neki, hogy csinálja azt, amit én csináltam, mikor az ifi- és a tartalákcsapatban játszottam, mert így kerülhettem be végleg a felnőttek közé. Adnan remek srác. Tanulni akar, és egyre jobb és jobb szeretne lenni."

"Jó ezt látni, mert óriási tehetség. Az én véleményem az, hogy a legjobb helyen van most, és reményeim szerint látni is fogjuk, amint ez a tehetség egyre jobban kifejlődik. Szerintem idővel megold mindent, a tanácsok pedig csőstül jönnek majd akkor, amikor nem mennek a legjobban a dolgok."

"Pedig idővel elkerülhetetlen, hogy a fiatal játékosok formája ingadozzon. Egyelőre hagyni kell, hadd élvezze, amit csinál, mert jó volt nézni, ahogy az elmúlt pár meccsen játszott." Jelképesen akár a staféta átadásáról is lehet beszélni, mert míg Giggs plyafutása a végéhez közeledik, Januzajé csak most indul.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ennyibe fájt a Unitednek Januzaj
Az idei szezonban eddig nincs oka túl sok örömre a Manchester United szurkolóinak, ugyanis a címvédő klub pocsékul kezdte a bajnoki szezont, és ami a legrosszabb, továbbra sem látni, David Moyes menedzser pontosan milyen...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Januzaj aláírt, még öt évre a Unitedé
Aláírta új szerződését Adnan Januzaj, a Manchester United egyik legnagyobb tehetsége, bár több csapat is szerette volna megszerezni, különösen az olcsó lehetőségekre azonnal lecsapó Juventus. Egy éve így szerezték meg Paul...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu