KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NANI"
Nanit is elveszítette az MU 2013. december 20. 20:08 Ez nem Nani szezonja eddig, az MU portugál válogatott szélsője mindössze 426 percet játszott a PL-ben, most pedig egy hónapra harcképtelenné vált.
 
Eldőlt: Nani marad a Unitedben 2013. szeptember 5. 17:53 A Manchester United meghosszabbította portugál szélsője, Nani szerződését, aki így további öt évig marad az Old Traffordon. A játékosról sokáig úgy hírlett, hogy elhagyja az angol bajnokcsapatot, de ő mindig is úgy nyilatkozott, hogy maradni szeretne.
 
Nani Buzsákyék ellen térhet vissza 2012. április 5. 14:11 A Manchester United szélsője, Nani Twitteren üzente szurkolóinak, hogy csapata legutóbbi edzésein már teljes értékű munkát végzett, és készen áll arra, hogy segítse társait a Premier League hajrájában.
 
Juve: Nani is a jelöltek között 2011. augusztus 2. 17:33 A Juventus Mirko Vucsinics leigazolásán felbuzdulva újabb támadásra-kergetőzésre készül a játékospiacon. A Zebrák ezúttal balszélsőt keresnek, s már a célpontok is megvannak.
 
Ferguson: Nani marad! 2011. július 22. 10:51 Hiába Ashley Young érkezése és Antonio Valencia felépülése, Sir ALex Ferguson nem engedi el Nanit. Mi több, a Manchester United portugál szélsőjére igenis számít a skót menedzser.
 
Nani: Nem félek Ashley Youngtól 2011. június 30. 19:48 Először szólalt meg nyilvánosan a Manchester United portugál szélsője, Nani azután, hogy posztjára érkezett az angl válogatott Ashley Youngot 16 millió fontért. Elmondta, nincs mitől félnie, voltak már ennél nevesebb "versenytársai" is az Old Traffordon, mint például Cristiano Ronaldo...
 
A Bayern alternatívát kínálhat Naninak? 2011. június 26. 17:26 A Bayern München kiegyenlítené a Manchester United negatívba fordult átigazolási egyenlegét azzal, hogy jó 20 millió fontért szerződtetné Nanit. Az indok egyszerű: Ashley Young érkezése.
 
Nani üzent Mourinhónak 2011. június 12. 23:32 Nani nagyon jól érzi magát a Manchester Unitednél, de kijelentette, a jövőben nagyon szívesen dolgozna együtt a Special One-nal, José Mourinhóval.
 
Ferguson: Jobb csapatot még nem láttam! 2011. május 29. 10:40 Videó, nyilatkozatok! Sir Alex Ferguson és Nemanja Vidics sem akarta megmagyarázni a szombati 3-1-es vereséget a Barcelona ellen, a Manchester United menedzsere és hátvédje egyaránt kijelentette, a Bajnokok Ligája döntőjében a legjobb csapattól kaptak ki, akivel valaha találkoztak. A tréner szólt Dimitar Berbatov kihagyásáról, Paul Scholesról és Edwin van der Sart éltette. A kapus kitért Messi góljára, és Nani is a kis argentinnel foglalkozott.
 
Chicharito lenyomta Nanit 2011. május 19. 13:02 Csapattársak szerint a portugál Nani, a szurkolók szavazatai alapján viszont Javier Hernández, alias Chicharito volt a szezon legjobbja a 19. bajnoki címét besöprő, emellett a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Manchester Unitedben. A fanok voksolásán egyébként a kis mexikói mindössze egy százalékkal előzte meg a portugált.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu